PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 31 de març del 2008

DÓNEM LA CARA I ENS MULLEM !!!!!!!!!


Els sotasignants (que apareixem a la imatge gràfica que acompanya l'article), Enric Almar i Àngel Pagès, secretari i president de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar, emetem un comunitat destinat als socis, a l'entorn i a l'opinió pública:

1) Davant la davallada institucional, esportiva i cultural del FC Barcelona, ens manifestem de manera rotunda en favor del canvi de rumb integral de l'entitat. Les penyes són la base del club. Les penyes com la nostra, il·legalitzades per una burocràcia esperpèntica, som més que un club i tenim molt a dir. Què volem dir? (consulteu el punt número 2).


2) Aquest és el "punt número 2". Ens mullem. Optem a la secretaria tècnica i a la direcció del FC Barcelona. Com? Senzill: ens presentem a les eleccions en forma de tandem. Almar opta a l'staff tècnic com a manager general del primer equip. Pagès opta a la gran butaca de president del FC Barcelona.


3) Demanem el suport de tots els socis en aquest repte que serà el revulsiu únic que pot canviar el curs dels esdeveniments.


4) No volem ser un tandem i prou. Necessitem TRIANGULAR. Per fer possible el TRIANGLE, volem pactar amb Xavier "del puro" i fer un acord a tres bandes (de geometria variable: equil·làtera, isòscel·la i escal·lena) que ens faci invencibles. La filosofia tridental i trifàssica consisteix en trabar un nus entre esport, institució i afició. Units per triangular i vencer. El nostre lema.


5) Esperant la resposta del "del Puro", ens reservem uns dies per enllestir programa, candidatura, pressupost i campanya.


VISCA EL BARÇA I VISCA LA PENYA BOGARDE!

Enric Almar. Secretari de la Penya Bogarde.
Àngel Pagès. President de la Penya Bogarde.

VISITEU EL NOSTRE BLOG, CLIQUEU AQUESTA ADREÇA:
http://candidaturabogarde.blogspot.com/

16 comentaris:

Anònim ha dit...

visqui el RCD ESPANYOL de Barcelona, un club català de futbol amb objectius clars i diafans. Feu-vos de L'Espanyol i no tindreu més deliris de grandesa

Anònim ha dit...

aquesta penya no practica la paritat??????????

Anònim ha dit...

sra. endora vostè ès fascinant, quan començem a practicar ?

Anònim ha dit...

sr. perico català, com van les obres de Cornellà ?

Anònim ha dit...

Us dono el meu suport sempre i quan recolliu la proposta de la nostra plataforma "ni un brasiler més al Barça".

penyabogarde ha dit...

senyora Endora: vol ser de la candidatura de la nova junta del Barça?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el del puro que respongui. no?

Anònim ha dit...

el meu "amo" fa dies que està desconegut , desde dissabte a la nit desprès del partit que no vol parlar amb ningú , l'altre dia em va encarregar que li comprés 10 cartrons del mític "Rex" i no para de gesticular amunt i avall , per cert l'altre nit va convidar a sopar a la casa de Pedralbes a l'ex-pecident Sr.Nuñez, realment estic molt amoïnat .........

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

salvem el barça!

Anònim ha dit...

Paco ets el meu home de confiança i no es correcte que expliquis les nostres intimitats... saps que lo del paquet de Rex era una tapadora d'un vici encara menys inconfessable....
Perdoneu per la manca de noticies, he estat molt enfeinat, coses d'empresaris, a mes m'he apuntat a un curs de català especialitzat en declinació de verbs.
Jo triangulo , tu triangules, ell triangula.... difícil...
En fi l'oferiment es engrescador i en moments de crisi no si val a badar. Gràcies per pensar en tots els estaments de la penya.
Fa uns quants anys en un concert d'en Pau Riba, al mestre no se li va ocórrer un altre cosa que "barrejar" els músics, al de la bateria el va posar a tocar la guitarra; el de la guitarra a tocar el baix; el del baix (home afònic) a fer de percussions i 2ª veu... Resultat UN ÈXIT (al meu modest entendre).
Així doncs, a part de vendre en Ronaldinho al Madrid ¿Per que no posem jugadors de l'equip de bàsquet al de futbol, els de futbol a Handbol i els de handbol a bàsquet?. Només deixaria estàtic el de hoquei i atletisme , crec que son els únics que funcionen.

Recolzo doncs tots i cada un dels punts del vostre comunicat
A triangular !!!

Anònim ha dit...

sr. xavier "del puro" com a futur mànager general de l'equip li prego es posi en contacte amb nosaltres al blog de la candidatura per començar a negociar les triangulacions futures , sempre per el bé del nostre Barça i sense cap afany de lucre personal .... (li recomano lligui en curt al seu xòfer Paco, en aquest moments ens convé molt de secretisme en les nostres reunions, vostè ja m'enten ) ......

Anònim ha dit...

Después de unos partidos en los que el Madrid pareció un líder triste, ante el Sevilla volvió a encontrar algunas de las buenas sensaciones ofrecidas en algunos momentos de la temporada y se impuso con autoridad.

El partido contra el Sevilla no sirvió sólo para animar a la hinchada madridista, sino también a algunos de sus futbolistas, en especial Sneijder. El holandés participó en los tres goles, si bien en el segundo necesitó el oficio de Raúl y en el tercero Guti puso un soberbio pase final a Higuaín.

Anònim ha dit...

Hugo:
no cantis victoria, ja saps que no es pot dir blat fins que no està al sac i ben lligat. Aviat us vendrem en Roni i amb la tornada d'en Messi el Gamper ja es nostre.
Per cert, encara no tinc clar el % de possibilitats que teniu de guanyar la Champions d'enguany...

Anònim ha dit...

jo tampoc ...

Anònim ha dit...

laporta al carrer . volem un president premianenc !

Anònim ha dit...

al soci no se'l pot enganyar jajajajajajaja pulutant jajajajajaja elefant blau jajajajajajaja els fitxatges m'els fà la portera jajajajajajajaja ,