PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 22 de març del 2008

DIMISSIÓ NECESSÀRIA


Socis i sòcies. Bogardistes. Gent de bona pasta.

Us escric unes breus ratlles per comunicar-vos que presento la meva dimissió com a President
de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar.
Reconec que, al costat del meu secretari Enric, hem assolit un nivell tecnològic i comunicatiu del tot evident.
Aquest blog restarà com a llegat del meu mandat.
L'objectiu de la temporada era fer costat
a l'objectiu general del club: la conquesta de la
Copa de Sa Majestat el Rei Joan Carles Primer.
No ha estat possible.
La situació requereix nous reptes, noves cares, nova sintonia i nou cartipàs. Ploro i bramo, em lamento, m'agenollo, m'apunyalo el ventre. Estic desolat, trist, ferit, orfe de gol, sec de baba. No dormo. No camino. M'engreixo. Deliro. Em lamento.
Això és un calvari i necessito repòs. La creu de la Copa és la creu del que, com el bon Jesus, es vincla al pas de les estacions del Via Crucis. Dimiteixo. Ha estat un cop molt dur.

Bona Setmana Santa a tots i totes.
Properament es celebraran eleccions. Us estimo.


Àngel Pagès, tercer president de la Penya Bogarde.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense el comentari enginyos del de la CUP no se que dir, apa alegra'ns el dia xato....

Anònim ha dit...

UN EJEMPLO DE COMPROMISO Y GALLARDIA NO COMO LOS VUESTROS.

NO OS ALTEREIS QUE ESTA SEMANA VOLVEMOS A 7


EL CAPITÁN DEL REAL MADRID ANALIZÓ LA DERROTA ANTE EL VALENCIA

Raúl: "Nos quedan nueve finales"
"Quedan nueve jornadas que van a ser finales. Llega la hora de la verdad en la que si pierdes nos van a recortar puntos porque nuestros rivales ya no van a fallar", agregó. Raúl analizó la mala racha de resultados del Real Madrid, que ha perdido seis de sus últimos ocho partidos. "Un balance negativo pero vamos a seguir trabajando porque el equipo ha hecho cosas muy buenas hoy. Hemos tenido muchas más ocasiones que en los últimos partidos pero hemos cometido errores que nos han costado el partido".

Anònim ha dit...

Les dimissions, a vegades són necessàries per redreçar camins equivocats; aquesta a més de dolorosa és innecessària: ara mateix li exigeixo què faci un sacrifici i es repensi seriosament la decisió presa.

Afectuosament, Pedrito.

Anònim ha dit...

La masa social de la penya no admed dimisions compulsives.
Faci vostè el favor home!!.
El vàrem elegir per donar la cara en moments delicats i no per fugir quan van maldades.
El seu benestar personal no te cap valor davant les exigencies del grup
¡Es just que un home mori per un poble però NO es just que tot un poble mori per un sol home!! i ara vostè i els seus meetings avantmatch son més que necesaris per una afició afligida.
Torni al seu lloc i pensi en la Champions!!.

Anònim ha dit...

La masa social de la penya no admed dimisions compulsives.
Faci vostè el favor home!!.
El vàrem elegir per donar la cara en moments delicats i no per fugir quan van maldades.
El seu benestar personal no te cap valor davant les exigencies del grup
¡Es just que un home mori per un poble però NO es just que tot un poble mori per un sol home!! i ara vostè i els seus meetings avantmatch son més que necesaris per una afició afligida.
Torni al seu lloc i pensi en la Champions!!.

Anònim ha dit...

Que no un pasi per alt un detall:
Aquesta sorprenent dimisió pot fer que quedi inadvertida l'anterior entrada i proposta d'aquest blog: ELS SISTEMES DE DEFENSA: us recomano revisar les propostes de 4 sistemes en linea i de 5 defenses davant porteria...: senzillament genial.
Podeu fotre el favor d'enviar un e-amil al Mr i a veure si millorem les jugades a pilota parada.. Grácies.

Anònim ha dit...

recapaciti i recordi : Crist va morir a la creu però al tercer dia
!!! VA RESUCITAR!!!

Anònim ha dit...

que seria de mí sense vostès, si us plau , insisteixo, recapaciti, torni i no ens deixi mai ....

Anònim ha dit...

estimat president, torno de vacances i em trobo aquesta sorprenent decisió que acabes de prendre. Com molt bé dius, hem assolit un alt nivell tecnològic i comunicatiu (tú n'has estat l'ànima mater i jo n'he après de tú), hem passat moments difícils però això mateix ha fet que ens uníssim tots dos en un sol objectiu , la Copa de Sa Majestat El Rei i el Gamper. Es veritat que no podem assolir la Copa, però sempre ens queda el Gamper (a les vitrines dels millors clubs del mòn, exceptuant al Real Madrid) crec que ara, més que mai, ha arribat l'hora d'escoltar la veu del soci i com pots veure , les primeres reaccions van en una sola direcció , !!! recapacita !!!, inclús els del puro (tradicionalment crítics amb la nostra gestió) no accepten la teva dimisió (crec que ho fan amb un tó bastant dur i que no comparteixo). bé estimat amic, com a secretari teu et demano, et prego que facis un darrer servei a aquesta nostra Penya i no ens deixis, pensa en la quantitat de socis i seguidors que quedarien orfes i les imprevisibles consequencies que es produirien ... si et pot ajudar, recorda Ben Hur (la pel.lícula mítica de Setmana Santa ) , gràcies President ...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hores d'ara medito molt, mantinc la dimissió malgrat tot.

Anònim ha dit...

menys penyes i més dónar la cara per Premià i la seva destrucció sistemàtica de la terra. Us carregueu el poble i us refugieu en una penya estúpida.

Anònim ha dit...

¡¡Per fi !! la il·luminació premianenca!! gràcies per la teva aparició!!.
Ara gràcies a la Penya resultarà que destruim Premià!!
Ens agrada carregarnos el Poble es meravellos veure el mar cada dia més aprop de l'Amistat. El nostre somni es veure els partits mullant-nos els peus amb l'aigua del mar. Quin gran goig veure tot Premià ple d'edificacions de mes de 8 pisos cap zona verda ni serveis i la Nova plena de cotges per dalt i per baix. I res de collonades com la del 100% public. Així m'agrades o tu Premià: ple de ciment; de constructors concients de les necesitats del poble, perits i consultors amics i babeixant de poder i diners especuladors amb administracions de finques sucoses i orgasmes ejeculant ciment. Fantastic. Ara es l'hora amic de la CUP ara es l'hora de remprendre els teus projectes de pais: per construir s'ha de destruir i l'arrepentiment no esborra els fets grabats a la roda del temps(Pau Riba) Vine amb nossaltres a gaudir del mon real: el de la nostra penya on tot pot ser realitat i fes que amb el teu ajut el nostre presi NO DIMITEIXI!!
Apa gràcies "conegut" anonim de la cup,cada vegada que intervens una onada de corrent galàctica atravesa la meva espinada de dalt abaix.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

mira mira mira quines coses més rares això de no tenir sentit de l'humor ni de la vida alegre. A nosaltres ens interessen les coses de Premià i això no ens eximeix de ser barcelonistes de manera especialment divertida. Fins i tot, quan llegeixo les tonteries del de la CUP em venen ganes de reconsiderar la meva dimissió i plantejar una etapa de regnat presidencial del tot imperial i etern. Amb el suport del soci.

De moment, però, insisteixo en meditar.

Anònim ha dit...

sr. de la CUP li sòc totalment sincer, a hores d'ara encara no entenc res de res del que està dient , si m'ho pot aclarir li estaré eternament agraït , al seus peus ........

Anònim ha dit...

volem que es quedi President

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

davant dels atacs que estem rebent del feixisme, em passa pel cap sovint que hauré de reconsiderar la meva decisió. De moment reflexiono, tot i considerar que la dimissió és justa i encertada i, possiblement, irrevocable.

Anònim ha dit...

FEIXISTES? AIXÒ DIUS IMBÈCIL? ANEU A PRENDRE PER SAC AMB LA PENYA I LA XORRADA QUE FEU. PREMIÀ FOT FASTIC I MOLTA CULPA ÉS VOSTRA IMPRESENTABLES

Anònim ha dit...

Sr de la CUP calmis, no sigui que haguem d'anar a urgències, ja estem prou neguitosos amb la posible dimisió del nostre presi com perque haguem encara de patir mes ansia.
La tila combina be amb llimona.

Li pregaria, com a soci veterà de la penya, enfoqui la seva energia literaria a sumar aportacions constructives pel be del futbol global, Aprengui del Sr. Hugo qui malgrat simpatitzar amb l'enemic, aporta cultura futbolistica.
Puji de nivell el Sr. Hugo el supera de llarg.

Anònim ha dit...

IMBÉCILS! HO DIC AMB TOTES LES LLETRES! I CAGATS DE POR DE PREMIÀ.