PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 21 de febrer del 2008

visca el Barça i visca en Neeskens


Una crònica acurada dels fets de la nit del 20 de febrer de 2008. L'Amistat presenta 3/4 d'entrada. Una solida representació de la Penya Bogarde, reforçada per la connexió familiar de Brighton, amb l'absència justificada del senyor del Puro que, per motius laborals, segueix el matx des d'Itàlia i per s.m.s . Nota peculiar: Un jove simpatic però histeric, irlandes, crida molt des de la banda de la barra del bar i les seves provocacions resulten entranyables. La nostra cambrera ni s'immuta (ocupada en els seus pensaments d'actriu potent de Tarantino). Amb aquest escenari, la nit està servida. El resultat del partit, ja el sabeu (els periodistes, els fumadors de puros i l'entorn, després d'enterrar el Barça, ara el sobredimensionen de manera oportunista).
Davant la recerca de substituts dels gran Reikjaard (que si Mourinho, que si Valverde, que si Werger...), tenim una proposta: qui havia ahir a la banqueta? Johan Neeskens! El nostre futur!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quin plaer, ahir i sempre! fins i tot els dies de derrota...ara que ahir...quina nit de glòria!

Anònim ha dit...

ostres, quina foto aquesta del neeskeens entre escuts..., jo duia la seva quan era jugador del Barça enganxada a la carpeta del cole!

Anònim ha dit...

HUGO (con un par y seguimos )

NI LO SOÑEIS ..........


"Es cierto que el equipo ha perdido tres partidos fuera, aunque el de Roma es un poco distinto, pero es un toque de atención. Aunque nosotros no hemos lanzado las campanas al vuelo, no queremos que la gente lo haga",

Gracias a nuestra cómoda ventaja ahora hay tiempo para reaccionar y queremos ganar al Getafe para retomar el camino de las victorias"

"El Barcelona quizá tiene un partido en teoría fácil, contra el colista, pero todo puede pasar. Confío en que los jugadores del Levante querrán exprimir sus oportunidades para salir del pozo"

Anònim ha dit...

SR. HUGO nosaltres no somiem més aviat ens ho estem passant de conya veient lo acollonits que esteu i el tremolor de cames que us està agafant , per cert el LLevant porta els nostres colors, cap problema . nosaltres som molt diferents de vostès i li recordo que de moment la Copa i el Gamper (grandíssims trofeus) no sòn al seu abast ... però no pateixi ja coneix el nostre pensament , la lliga és un títol menor , si cau doncs bé ja li farem un lloc a les nostres vitrines ... en referència a la tornada amb la Roma recordi el que va dir el Cèsar "vini, vidi,vinci" tot un visionari aquest ... molt de gust Sr.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Senyors, no ens flipem que que encara estem lluny del Madrid...

Que aquest partit de Glasgow no serveixi de referència: eren molt dolents, jugaven relativament oberts i no ens tenen l'odi que hi ha per la península...

També cal pensar que és més fàcil que els jugadors es motivin més a la champions que amb partits de lliga com el de l'Osasuna, Racing o Llevant (amb tot el respecte pels rivals).