PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 18 de febrer del 2008

Una tonteria anomenada LLIGA.




Mireu les imatges. Samitier salta, Kubala celebra un gol i Matias Prats exhibeix ulleres de sol. És l'encant de la Lliga. La Lliga és interessant i entranyable. Competició menor que ajuda a preparar la Copa (el trofeu de prestigi) i, de retruc, la Champions (que és una mena de Lliga on hi participen més idiomes i colors). Tot plegat, resumit i sintetitzat, culmina en un trofeu superlatiu: El Gamper.
Aquestes dades mostren els objectius d'un club com el nostre al qual la penya Bogarde li dóna suport i estima.
Tenim la sensació de que aquest any guanyarem MASSES coses. Haurem d'administrat les energies. Dimecres: Tots a l'Amistat. Ens espera un paquet de celtes. De celtes de Glasgow. Bona gent.

Visca el Barça!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

m'esteu marejant malparits, ara la copa, ara la lliga, ara el gamper, ara el puro, ara el cigarro, ara la hòstia consagrada.
que vingui en Mourinho i us tanqui a tots al Teatre, puro teatro (*)

puro: habano
teatro: bocas, bocas, bocas

visca l'alcalde de premià de mar i menys parides.

Anònim ha dit...

La plantilla azulgrana parece que se ha puesto de acuerdo en ponerse la piel de cordero. A pesar de haber rebajado la diferencia respecto al Real Madrid y de estar sólo a cinco puntos, ningún jugador sacó pecho tras la victoria en La Romareda.

Anònim ha dit...

anonim = pedja todavia a cinco y quee

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

dijous ens fumarem un paquet de celtes

Anònim ha dit...

plegueu puta penya

Anònim ha dit...

sr. jofre benito , moltes gràcies per les seves paraules, vostè es intel.ligent i es mereix un lloc a la nostra Penya , quan vulgui en parlem ...

penyabogarde ha dit...

no abusem dels insults. No som cap puta penya. Som un grup d'amics i amigues que estimem els nostres colors i disfrutem del bon joc constant d'un equip meravellós i net.

Visqui sempre en pau el nostre món rodó de pilotes i petons.

Anònim ha dit...

sou rars i teniu problemes que tapeu amb futbol

Anònim ha dit...

gent trista i acabada

Anònim ha dit...

mira maulet: no hi ha cosa més trista que ser maulet i renunciar al plaer de la vida serena, atenta i digna d'un bon culer!