PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 11 de febrer del 2008

EL MADRID FRACASSA A LA COPA I NO S'ACLARA

Problema número 1: LA PREMSA
(començant per la nostra)

Problema número 2:
ELS FUMADORS DE PUROS
(tribuneros rondinàires).

Problema número 3:
LA MADRIDITIS
(sempre pensant en un equip secundari)



No és costum dels bogardistes, però farem una excepció. Parlarem una mica del Real Madrid. És evident que el Madrid ha perdut els papers. Un equip en crisi que va a la deriva i sense nord. Ens explicarem: El Madrid (com el seu filial de Cornellà) està eliminat de la competició més important, està fora de la Copa del Rei. Amb tots els respectes per Joan Gamper, la Copa de Sa Majestat el Rei és el trofeu més esperat. Les vitrines d'arreu de la península suspiren per tenir una vitrina plena de copes del Rei i d'en Francesc Franco. El Barça és l'amo i senyor de la Copa del Rei i això fa mal. Fa molt mal als enemics del nostre club, que els tenim dins i fora de les nostres files.

Un exemple: El patètic Real Madrid, fracassat a la copa, s'agafa en "serio" una competició menor i en crisi anomenanada "lliga". Una inacabable competició farcida de desplaçaments avorrits i de remor mediàtica, la Lliga, s'ha convertit en una cosa del tot prescindible. Ja fa temps que el barcelonisme aposta per la Copa. Resulta, però, que el Real Madrid, fracassat/rificulitzat/enfonzat/a la deriva, ha decidit substituïr el prestigi "copero" per la caducada i menor competició de lliga i, mireu-los tot blanquets, s'han dedicat a fer golets apanyats al seu segon filial vallisoletà. Patètic, publicitari, mesquí i, sobretot, molt trist.
Dit això, parlem dels nostres: El Barça (favorit a la Copa) es permet un empat meritori en el seu desplaçament amistòs a can Sevilla (amb un llistat de baixes propi de la segona guerra mundial) i, tot i la conyeta, resulta que empata, puja a l'avió i escalfa motors per la Champions i per la Copa. Anem bé.
Acabem l'article amb una nova advertència: TV3, periodistes cridaners, fumadors de puros i malalts de madriditis: DEIXEU-NOS EN PAU, ANEU A ESCOLA I FEU LES MALETES... El barcelonisme no necessita xupasangs i trencasomnis.

EL BARÇA VA BÉ! VA MOLT BÉ!
visca la penya barcelonista winston bogarde de premià de mar. Exemple de barcelonisme.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

visca la copa

Anònim ha dit...

ni puros
ni premsa
ni madriditis

el barça és fantàstic i guanyarem el millor de tot que és la copa

Anònim ha dit...

està clar que el Barça ens necessita més que mai , la Penya Bogarde i els milers de seguidors que té han de prendre la llotja del Camp Nou , no podem esperar més, a les barricades nois que comenci la festa !!!! ...

Anònim ha dit...

el barça va de puta mare i la premsa no enten res. el madrid està xalat des de que va ser eliminat de la copa i ara s'agafa la lliga com un CLAVO ARDiente PER salvar els papers que ha perdut. bon article bogardes.

Anònim ha dit...

Casillas: "Yo llevaría a Raúl y Guti a la selección"

Schuster: "Pagaría por estar en la final de la Champions"

El 7-0 número 13 del Madrid en Liga

Mendilibar: "El Madrid sabe a lo que juega y es letal"

Anònim ha dit...

El anonim es Hugo Sanchez con un par y mas ocho

Anònim ha dit...

Sr.Hugo, el que val es la qualitat i no la quantitat. Ja veu vostè fumo poc, però fumo puros de qualitat. I vigili no s'ens trenqui l'espinada fen tombarelles.

Anònim ha dit...

el madrid fa pena.
el madrid juga la lliga.
el barça juga la copa: la millor de totes les copes.
prou!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el madrid es morirà d'enveja veient el barça a la copa

Anònim ha dit...

el realito no se entera de la película y el barça sin quererlo ganará su liguita coronada por la copa de copas europea

Anònim ha dit...

pobre sr. schuster, pagaría per estar a la final de la champions, entre tots li comprarem una entrada de general perquè pugui veure d'aprop la celebració del Barça ..... els casillas, raul, guti i cia. que se la comprin ells
així podran explicar als seus néts que van estar a la final .....
Força Bogardians , els tenim acollonits ......