PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 3 de gener del 2008

FELIÇ I BOGARDENC ANY 2008, UNA TEMPORADA ABSOLUTAMENT EXITOSA I TRIOMFANT

Amb quatre retocs i uns fitxatges originals, tot s'arreglarà. Necessitem gent nova. Gent diferent.
Ho guanyarem tot. No dubteu més. Ahir el nostre club es va classificar per la següent ronda de la copa del Reietò!!!! Un empat molt treballat davant d'un club històric com l'Alcoià. Com sempre, el Barça, escriu pàgines d'or en el palmarès.

Torna la lliga i Mallorca tremola...en quan als set punts que treu el Madrid...recordeu que abans els punts es comptaven d'una altra manera...o sigui que estem a 3 punts del lider (amb un empat i una victòria combinats amb tres punts perduts per els blancs, després vindrà el golet del Gudjonsen al Bernabeu i reequilibrem l'average). La ratxa de l'equip espanyol de Cornellà va bé per distreure la gent i la canalla en general. Peixet!
Necessitem fitxar. Fitxar gent com la de la fotografia. Gent irrepetible. Gent disposada a fer història.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

ja heu sumat bé?
resulta que segons el sistema antic, 7 punts són 5 i no pas 3, o sigui que s'haurà de currar molt per fondre el putu madrid

Com sabeu vosaltres ha dit...

Com menys il·lusions ens fem menys disgustos de cara al final de temporada.

Prego comencin a fitxar i a despendre's de jugadors poc útils (per començar: Ezquerro, Edmilson i Deco).

No mola trobar-se Sevilla i Vila-real a la copa? Tranquils que contra el Vila-real no hi jugarem.

Apa (ssar l'estona amb coses millors)

Anònim ha dit...

estic fins els ovaris del ronaldinho i del mocador que recull la seva fastigosa cabellera i estic farta dels tatuatges del Deco i vull etoo'o per la tronxa que és el meu motor sexy i em posa a mil per hora i cardiaca.
No vull veure més brasilenys al barça.
vull somalies, tanganicos, guineans i togolennys, la tenen brillant i llarga.
mireu el meu Abidalet i el gegantasso del Toure.

Vull nanos negrots i trempats.
no vull brasilenys monyetes.

a la meva edat vull un cos a cos amb la selva africana.
em posa efervescentica.

pregunto al Pebrás una cosa:
ets com en Clos? si ho ets no em poses doncs ets blanc com un floquet de neu.

Anònim ha dit...

gloriòs Ezquerro, ací tenim la solució a la davantera , no cal preocuparse més , que tremolin els rivals .....

Com sabeu vosaltres ha dit...

Eva, sento decebre-la (puc dir -la o hauria de dir 'l?), només sóc un aprenent de Clos. Em falten moltes sopes per atrevir-me a dir coses com "la dirección de la gasolina en las gasolineras" o "espero que les meves imprecisions (o innovacions en el llenguatge) hagin servit com a mínim per allargar el missatge".

Tot i això, sempre es pot començar per colar algun ambsense. A can MonraBitllenc veuran el que va formar part d'una presentació de 5è de carrera (7è comentari):

http://monrabitllenc.blogspot.com/2007/12/la-hipocresia-ldica-institucionalitzada.html

PD: tot un honor ser membre d'això mateix de la seva penya. Ja m'explicaran en què consisteix

Anònim ha dit...

Avui nit de Reis hem demostrat que sense caipirinha l'equip es invencible.
Després de 45 min. (els de la primera part) de dubtes i tempteig, amb l'Henry al camp la Moreneta tornava a brillar com Jaume I a les Illes.
Quina emoció tornar a sentir allò de "Campíones Campíones" Proposso fer accent a la í per distingirnos dels Campeones...

i ara un consell extret d'un manual de PC per llegir amb accent Brasileiro:
"Henry é um utilitário antivirus que protege o seu sistema de virus mantendo os seus dados seguros"

Anònim ha dit...

crec que el secretari de la penya amb les seves fixacions amb un tal Oleguer i la seva obstinació en llegir el diari-pamflet EL PUNT, està un peu fora de la directiva. Crec que hauriem de recuperar el MANEL EGEA com a membre actiu de la penya. ÉS DE BONA PASTA i sap que fer amb LA PASTA.

Anònim ha dit...

Jove promesa de la construcció busca feina:

Em postulo per ocupar un digne lloc a la directiva de la seva penya. Prometo merders sense fi, especulacions variades i puros a manta. I en quant a pasta: PASTA GANSA!!!

CAP CLUB DE FUTBOL SENSE UN CONSTRUCTOR!!!

Anònim ha dit...

eva, què opines d'un tal Màrquez?
de tota manera comparteixo els teus gustos, oui.

Anònim ha dit...

president, compra't una rentadora i així podràs rentar cada dia el "diari oficial" que tú llegueixes , per cert, Oleguer Presas gran jugador i millor persona, 2 lligues i 1 Champions , ens veiem el proper partit ...

Anònim ha dit...

el diari EL PUNT és un pamglet xorra al servei de la follia patriòtica i fet per periodistes tontos

Com sabeu vosaltres ha dit...

Oleguer és un jugador molt discret però com a mínim és català, que al barça precisament no hi sobren (amb el pelao del Valdés, els 2 que no juguen mai amb Catalunya i el porter recentment lesionat).

Que torni màfies a l'equip titular!! No el deixin tornar a Itàlia

Anònim ha dit...

Signorino Pebràs non faltare il respetto a la Societá , il Cavalliero Zambrotta tornará a la Italia in quanto lo deccida il nostro Padrino , ciao bambino ....

Anònim ha dit...

estimat president, començo a estar preocupat per la teva salut et recomano que durant uns 30 dies no llegueixes el teu diari ja que s'ha demostrat que té efectes nocius i altament perillosos , de rès , el teu secretari ( "que t'aprecia en el fons del cor) ...

pasmao ha dit...

Fútbol, ese deporte de una bajeza supina. Sebastían intentó introducime en sus más hondos recovecos, pero no puede uno desceder a la bajeza de tal esperpento cuando se disfruta de un buen partido de polo.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

tinc la sort de no ser víctima del virus xovinista i patriòtic del nacionalisme o de les tonteries d'un diari curt de mires com EL PUNT. Em sento catalanista i del barça, però no necessito practicar l'esport paralímpic del nacionalisme, i gràcies a això em sento català sense etiquetes i del barça (amb tots els riscos).
I tant que llegeixo EL PAÍS, no es pas butlletó oficial de res, almenys és un diari culte i interessant fet per periodistes. No és el cas de EL PUNT.
La vacuna cultural em salva del deliri nacional i penso fermament que el pitjor per desenvolupar un país és el xovinisme i la retòrica nacionalista. Com Vázquez Montalbá, soc culé i comunista i amb una bona autonomia estic satisfet (ambm l'adveniment de la república, la tercera, tricolor i federal).
No fotem!

pdt: l'Oleguer és un jugador-qüota, que ocupa l'espai del seu discurs, ara, però, ja tenim defensa de debó.

Anònim ha dit...

qui polititza la penya és aquell que defensa jugadors per les seves idees. defensar oleguer és senzillament fer política, com a futbolista és una nul·litat. Estic amb el president.

Anònim ha dit...

oleguer menys xerrar