PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 28 de juny del 2012

LA SELECCIÓ NACIONAL DE LES ILLES MEDES ES PROCLAMA CAMPIONA D'EUROPA. PRESENTEM JORDI ALBA. VISITEM EL NUCLI DUR DE LA REVOLTA BOGARDIANA I REPASSEM VALLVIDRERA



EXCLUSIVA INSURRECCIONAL

La fotografia superior 
ens mostra el tandem letal
del bogardisme insurgent. 
"La Doble F".  
Feliu i Forcades planten cara 
a la banca i animen el carrer! 
Cliqueu l'entrevista del C33:

Teresa Forcades: "El capitalisme no és ètic" - Televisió de Catalunya

Fa 6 dies – Es pregunta com és possible que no es pugui tocar el principi del màxim ... Teresa Forcades: "El capitalisme no és ètic" .... A "Singulars",
 
.....i ara parlem de l'Eurocopa 
i de la final de Kiev

LES ILLES MEDES 
GUANYADORES 
DE L'EUROCOPA 
DE FOOTBALL

Els nostres seguidors i les nostres seguidores han reblat el clau. Les Illes Medes és la nostra selecció i avui s'ha consumat el triomf europeu del quadre bogardià. El "medisme" és la variant internacional del football bogarder. És prou conegut el dur destí d'aquest poderós arxipèlag situat a les costes de Catalunya que des de temps immemorial malda per la seva sobirania. Si Espanya xucla a Catalunya, Catalunya xucla Les Medes. Arribat a aquest punt el bogardisme va apostar tàcticament per els punts neuràlgics ibèrics a fí i efecte d'esmorteïr el dilema hispano-portuguès entre la Roja i la Cristianada-Roncerolàndia. S'ha fet justícia i Les Medes han triomfat. Saludem els campions.  


A la fotografia inferior podem copsar l'abast del complex esportiu situat damunt  la Meda Gran. 


Dalt del poderós portaavions "Bogardemkin" s'ha fet el trasllat de l'estadi medenc. L'Esperit d'Esnaola supervisa tots els aspectes navals. Obrim nous camins que apunten les Itaques Lliures i Bogardianes.


  Alhora, destaquem el bon treball de Pedro Ramis 
surfejant davant de les illes Medo-bogardianes.




SAMARRETA OFICIAL i ESCUT
DE LA SELECCIÓ NACIONAL 
DE LES ILLES MEDES





Breu crònica del matx:
LES MEDES 1, FEROE ISLANDS 0
Gol: Martí Filosia (en el temps de descompte, minut 94').
Alineació: Sadurní; Popescu, Ortega-Monasterio, Eladio; Bogarde, Cantona; Esnaola, Arnella, Martí Filosia, Aniceto i Urtain. 
Entrenadors: Manel Estiarte i Michael Phelps. 


Aportem també la fotografia d'algunes de les estrelles campiones de la selecció de Les Medes. Lluïnt els colors blau-cels i granats, tenim a Martí Filosia, Cantona, Winston Bogarde i Popescu aixecant la Copa de :


CAMPIONS !!!

DECLARACIONS EN EXCLUSIVA DEL DAVANTER CENTRE
DEL QUADRE MEDENC, NARCÍS MARTI FILOSIA:  

"Havent nascut a Palafrugell ja us podeu imaginar el que representa aquest títol. De petitó baixava a l'Estartit i mirava fixament les Medes i formulava un desig com aquest: Algun dia no molt llunyà aquestes Illes tindran el que es mereixen i quan siguin lliures desitjo lluïr els colors de la seva selecció."



La revolta pren volada. Cimera de la permanent del comitè revolucionari a les escales de la catedral de Girona. Hermano Ramon, Teresa Forcades, Núria Feliu, Eduard Antiartista, Sindic Josep, els germans Kalikenyo i Jordi de la Banyera integren el nucli dur de la resistència i aproven les estratègies d'intervenció estival.


 L'assemblea general del bogardisme insurgent acorda per àmplia majoria delegar la direcció quotidiana de les lluites en aquest octet compacte i operatiu. Hermano Ramon portarà les tasques de propaganda i publicacions, Teresa Forcades és la responsable de formació, Núria Feliu dirigeix el front militar urbà, Eduard Antiartista s'encarrega del front cultural, el Sindic Josep -com el seu nom indica- assumeix les sindicatures de greujes i de comptes, els germans Kalikenyo coordinen els maquis de muntanya i en Jordi de la Banyera coordina el servei de neteja i els fitxatges.



Més novetats: Lucia Luna, la fotògrafa número 1 del planeta, condecorada amb el premi Aniceto en reconeixement als seus merits artístics. Lord Demian, Scarlett Johansson i el misteriós Elfreelang "Charles Dickens" l'imposen la medalla en una fresca cerimònia entre cantirs i ceràmica popular. Donarà molt que parlar aquesta genial retratitsta. La sessió ha tingut lloc a la fira del cantir d'Argentona amb una decoració ad hoc 

Teresa Forcades, monja anticapitalista i bogardiana es mulla :entrevista www.vilaweb.cat ...cliqueu aquí al damunt!

A continuació presentem imatges de les Brigades Forcades de la Resistència Bogardiana:




Entretant a les oficines del bar-pub Marina Golden Corner de Premià de Mar, Toni G i el gran dels Zepo's (en representació del president i del secretari de la penya absents degut a la seva participació a l'assemblea de les Nacions Unides), oficien la presentació el nou infantó que s'albira com a nou crack blaugranovilanoví: Jordi Alba.




Ens aturem un parell d'hores en un lloc de referència: Vallvidrera. A la vila de Vallvidrera, al palau del mateix nom, el vampir Bayo dissecciona el cos de  Cristiano Ronaldo, el talla a bossins, li manlleva sang i el classifica. Entre els assistents a l'espectacle de la sang hi trobem a Pedro Ramis, Conrad Canaló, Gustavo, Montserrat Llagostera, i els doctors Caparrós i William Sbobet. L'estiu apreta i nosaltres no farem vacances.  




La fotografia ens mostra l'estat de felicitat del Madridista. El gos Tobías ha preparat una festa sorpresa dedicada al seu amo. La preocupació per l'estat anímic del nostre madridista començava a ser un tema prioritari. Masses anys sense poder disputar la final del Gamper provoquen estats d'ansietat. El Real Madrid haurà d'esperar un any més per accedir a la finalíssima gamperiana.

dijous, 21 de juny del 2012

El football és així...i el bogardisme també!


 DARRERA HORA. Football-Saloon 2012. 
 
El Barça guanya la Lliga de Football-Saloon gràcies al quadrat màgic integrat per Louis De Funes, el doble de De Funes-Sa Majestat Marc Carmona-, en Jordi de la Banyera i Tito Vilanova. L'equip entrenat per De Funes Carmona ha actuat de conillet d'indies en l'aplicació experimental en prova pilot de l'enigmàtic Codi Moreneta. 


Resultat exhuberant: 3-6.


 


DARRERÍSSIMA HORA 
A càrrec de Wishomé Fecúndez. Sant Pol de Mar.

El REAL MADRID ES QUEDA UN ANY MÉS 
SENSE OPCIONS PER ACCEDIR 
A LA FINAL DEL GAMPER.


Passen els anys i no hi ha manera que el Real Madrid aconsegueixi arribar a la final del trofeu Joan Gamper. Enguany tenim una final d'infart que ens portarà aromes de Wembley i Koeman. El Barça i la Sampdoria de Genova seran els finalistes del més gran dels trofeus. El Gamper és un somni impossible per la casa blanca. Cristiano i Mourinho ho atribueixen a la UEFA. "¿Por qué?"



 i ARA ANEM A FER SAFAREIG...



PRIMICIA ESPECIAL DEDICADA 
ALS SECRETS DEL CODI MORENETA


Primícia mundial: 

"El codi Moreneta", 
conegut també per Mètode Vilanova, 
promet ser la gran opció 2012-13.
Avancem en exclusiva la filtració
 del capítol dedicat a la preparació física
(fotos superiors) i la psíquica (imatges inferiors). Sincerament, tenim fam de football
i volem que comenci l'espectacle i que el Gamper es faci realitat. Gaudiu de la primicia.


TITO VILANOVA JA TREBALLA AMB ELS RESERVES I ELS MENTALITZA.
 

LA TEMIBLE MANETA VILANOVA... 


Crònica del reporter bogardià
 a l'Eurocopa, Vampir Bayo de Vallvidrera.


No ens volem perdre entre les trampes del "furbo" de la "roja" ni volem perdre el temps fent el joc a TV3 en la seva cursa de disbarats en favor d'un tal Cristifulano Ronalmengano.


 El football és així i el bogardisme té unes coordenades clarament orientades vers la conclusió insurgent del sacrifici històric que il·luminarà la matriu del nou naixement del cosmos. 


 

El bogardisme empeny al barcelonisme i el catapulta al zenit de la llibertat. Som així. Mireu el senyor de les anelles. És Dirk Bogarde, el pare blanc de Winston Bogarde.





El bogardisme aporta nous elements a la batalla de la dignitat i rescata figures memorables en un pacient treball de revolució, pilota, esvoranc, barricada, piscina i bones ones. Afegim el domini màgic i gòtic de les ciències de la sang: El vampirisme. Assistim alhora estorats i feliços a la descoberta del soterrani del palau de Vallvidrera on el Vampir Bayo practica es seus experiments de propulsió blaugrana power acompanyat del matemàtic Conrad Canaló, del nouvingut Jordi de la Banyera i d'un magnat dels cantirs que avui ens presenta el seu preuat catàleg "Cantireta". Ara ens dediquem a la terrissa del poble.



Mostrem algunes de les escenes més impactants dels treballs bogardians del gabinet del Vampir Bayo des de Vallvidrera estant. Entre aquestes imatges tenim el ball del vampir i diverses modalitats dels experiments maquinals i carnals realitzats en el laboratori de Bayo.


ESTRANYES ESCENES A LA MINA D'OR DEL PALAU DE VALLVIDRERA. LA LLAR DEL VAMPIR BAYO. LA SEU DEL LABORATORI DEL BOGARDISME MÉS EXPERIMENTAL.



En un indret indefinit de Sants, Núria Feliu es reuneix amb el comitè de les dones rebels bogardianes i dissenya una operació sense precedents que, en cas de reeixir, derrotarà el florentinisme i acabarà fulminanment amb el rescat immoral que ascendeix a 100.000.000.000 d'euros grecs. El comitè de dones rebels, presidit per Núria Feliu, està integrat per Julie Lescaut, Marga Bosch, Maria Cristina,  Montserrat Llagostera, Marta Coma i Mercè Sampietro. Elles saben el que es fan i han compartit seques, botifarres i porrons en una taberna clandestina de Sants.



Cimera de Montserrat. La monja Sor Teresa Forcades -marcadament anticapitalista i antifarmacèutica- i el dissenyador avantguaridsta Hermano Ramon, s'han reunit (vestits amb la nova equipació "uix!") del Barça a la basilica de Montserrat i, menjant un bon mató amb mel, han acordat les línies mestres de la pretemporada blaugrana i han treballat en l'esborrany del Codi Moreneta (El llibre secret del bogardisme tàctic de la temporada 2012-2013 amb el qual treballarà Tito Vilanova). Hermano Ramon serà el dissenyador del llibre i Sor Forcades redactarà els continguts. Una passada!




Cimera de Núria. El maquis del Ripollès capitanejat per la parella de germans Kalikenyo han organitzar un concert de guitarres destinat a recollir fons per la causa revolucionària. El concert ha tingut lloc davant del monestir de la Verge de Núria sota la benedicció dels esmentats Kalikenyo's i ha consistit en una actuació dels guitarristes-antiartistes Eduard Boix i Blai Poliestirè, acompanyats del banjo de Pete Seeger.



Cimera del Turó de l'Home. En aquest meravellós escenari del Vallès Oriental, s'han trobat el ninja-zen Alyebard, el sindic Josep, l'esperit d'Esnaola, John Wayne i el Capità Enciam amb el proposit d'estudiar les tàctiques militars bogardístiques inspirades per la no-violència violentada de Gandhi i Frank Sinatra. Quina trepa d'astres rebels!




I ara, a petició del blog d'en Jordi de la Banyera http://jordicasanovasangelet.blogspot.com/
lliurem el nostre poema i participem de la seva convocatòria:


Oda a la banyera d'en Banyeta
Banyeta, quin bany!
Blaugrana ets de banya i doll.
Banyeta, etzibes basarda,
consumeixes espelma i mel.
Banyeta, quin bany!
Menta, enciam, excels fonoll.
Banyeta, etzibes Bogarde,
esviaixes pilota i gel.
Banyeta, quin bany!
Banyera!

  
Finalment, la cimera de la Barceloneta. En una terrassa estiuenca s'han trobat el Missatger, Lord Demian, Joan Estruch, l'alcalde de Premià Sr. Buch, Òscar (i la seva nova esposa Tori Amos), i han dissenyat la pretemporada mediàtica en companyia de Sandro Rosell i Tito Vilanova.



diumenge, 10 de juny del 2012

73 manualitats triomfals al Blaugrana! 100.000.000.000 d'euros per rescatar el Real Madrid....i el mariscal Tito ja governa el neobogardisme 2012-2014




El nou bogardista  JORDI DE LA BANYERA ha estat retratat i gràcies als nostres serveis secrets bogardistes ja el tenim aquí. 
Louis de Funes ha visitat el seu blog i ha captat les instantànies que consoliden en JORDI com a nova revelació bogardiana. Enhorabona!


TITO VILANOVA NO PERDONA
 EN EL SEU DEBUT TRIOMFAL.
FOOTBALL MANUAL AL 100%.
Crònica de Jordi Robirosa.





CAMPIONS   

Tito Vilanova s'estrena a la banqueta amb 73 gols 
front el Real Madrid de Mourinho i Florentónguez. 
Un trofeu ben treballat per anar fent boca. 


Un Palau Blaugrana inundat de bogardisme i alegria.
El Barça va per feina i torna a ser el rei del football manual. 
Tito Vilanova s'estrena amb un resultat d'escandol. 
Super-Messi anota 10 hat-tricks (30 dels 73 gols)


 i Cristiano estavella 30 tirs contra els focus de la 3a. graderia. 
Mourinho insisteix en roda de premsa amb el seu habitual
 "¿Por qué?". I el bogardisme crida: Felicitats campions!


ERAZEM MESSI JUGADOR M.V.P. DE LA FINAL

FELICITATS !!!





Les coses clares: 

 

Aquest senyor que té ganes de marejar-se 
és el nostre reporter destacat al Camp Nou. Es tracta de l'Alfred Pujols-Jarry, savi periodista dels d'abans.
 El savi Alfred ens ha lliurat la crònica dels acords bogardo-vilanovians. El mariscal Tito ja governa 
el bogardisme 2012-2014. Fumata Bianca!



Avui s'ha fet la llum. Tito ha estat presentat en companyia de l'artífex del projecte: El sindic Josep. El nostre defensor ha beneït el nou curs del club envoltat d'un clima de revolta i alegria. Tito ha exhibit trajo de gala i el nostre sindic ha estat impecable declarant: 

"Tito farà petit el cicle de Guardiola". 



Amunt els cors! Protecció ocular! 
La felicitat està servida. 
Tremola Mourinho. 
Ull per ull!


 
"El Nord i el Sud tots junts, no serem moguts!   
El Nord i el Sud tots junts, no serem moguts,
igual que el Pep o el Tito Vilanova,
no serem moguts!"

Presentem el nostre bard. El cantant antiartista Eduard Boix. A la foto, el mestre endinya un dels seus himnes de combat dedicat a la figura del rebel  Vilanova. Gran cantant, el nostre Eduard. Que floreixi la murtra i que visqui la bona vida abogardada i intempestiva.



El Missatger intenta avisar-nos del perill. 
El Missatger sap que el capitalisme s'està autodestruint. 
El Missatger sap perfectament que la paraula, la darrera i definitiva paraula, la tenim el poble bogardià. Tot està per fer...

...però l'enemic redobla la cosina de risc:

100.000.000.000 € 
és el preu acordat imposat 
per la cancellera Merkel  
destinat al rescat del Real Madrid


La plantilla del Real Madrid celebra el rescat i organitza la gran festa de l'eurozona. Barra lliure per rescatar la casa blanca. Oferim el video clip de la saragata blanca. El poble s'ho mira però no quedarà amb els braços plegats. Una provocació que només pot aturar la resistència sostinguda i estratègica del bogardisme insurgent. Atenció al video:



 Video de Martin Scorsese: "La festa del rescat blanc"


L'escandol augmenta. Primer Caja Madrid. Després Bankia. Bancs i Caixes. Caixes i Faixes. Tot segueix la seva lògica i Florentónguez toca el cel i les estrelles. Viatge llampec de Florentónguez a Alemanya. Angela Merkel, Mariano Rajoy, De Guindos i Florentónguez es reuneixen i acorden el rescat. Cent Mil Milions d'Euros és el preu del rescat. Comença la retallada final. Tot val. La sìndrome de la barcelonitis aguda no té limits. 
La resposta bogardiana no es fa esperar. Milers de bogardians i bogardianes irrumpeixen pels carrers amb cassoles i alt aparell acustic. La protesta augmenta. Núria Feliu s'alça davant les mases amb un megafon i proclama la sublevació insurgent i la resistència total del poble abogardat i ben cepat a prova de tot cop.


 Els antiartistes Eduard i Blai Poliestirè toquen les seves guitarres i canten himnes de combat i insurrecció total.
Les diverses comissions bogardianes respiren un clima d'alta complicitat. Hermano Ramon, el sindic Josep, Jordi LP, El Missatger, Tito Vilanova, Conrad Canaló, Marga Bosch i Lord Demian planifiquen la reraguarda en un refugi de muntanya del Pirineu.
Arriben noticies de la constitució del gabinet del maquis d'Abella i anuncien una aliança amb les tropes regulars de la gendarmeria transpirenenca. Reunits sota el pont de Camprodón, els germans Kalikenyo, Louis de Funes, Julie Lescaut, Tomeu Penya, el doctor William Sbobet, el guerrer ninja Alyebard i el canoner naval Esnaola, acorden la més sofisticada estratègia de posicions i moviments.


A la part intel·lectual del bogardisme es posa en marxa un front encapçalat per Òscar Waits, Eduard Punset, Art Garfunkel, Montserrat Llagostera, Maria Cristina, Edgar, Martina Klein i Antoni Bassas. La reunió té lloc davant de la basilica de Montserrat.


La situació és insostenible. Tindrem un estiu calent. De moment es demana la suspensió de l'eurocopa i la reconversió del Gamper com a trofeu benèfic destinat a recaptar diners per omplir el fons de la resistència bogardiana. El fill del madridista, Rodolfo Pipita, menja molt pensant en els temps que vindran. Mireu-lo aquí sota:


Marta Coma i el Vampir Bayo anuncien besades a dojo...des de la porta del Marina Golden Corner de Premià de Mar D.F. Zona fosca 100%.