PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 7 d’octubre del 2024

FESTIVAL DE LES GIRLS, FESTIVAL DELS BOYS



Hola Penya. Som massa bons. Som massa bones. Primer de tot, les bones. Les girls n'etziben vuit a les del Madrid no Podrit. Partit amable i partit eficaç. Imatge esportiva: Alèxia i Cata Coll es manifesten davant de la Generalitat i mostren la seva pancarta: Som bones noies i només en fem 8.

Ara els boys. La mainada segueix liderant la cursa i Flick els beneeix. Mireu com llueixen els xicots fent de castellers amb l'enxaneta Cubarsí i en Fort. En saben i ho demostren.

Salvador Illa rondina des de la llotja del Santiago Bernabeu. L'acompanyen, Florentónguez, en Plasidu Domingo i Santiago Abascal.

Clínica Sbobet.Tenim en Ferran a dins i el doctor William Sbobet amb la infermera Mentxu Alpari li mostren la xeringa més gran i grandiosa de la història de totes les clíniques. La mare de totes les xeringues.

Clínica del Caudillo. El doctor Francisco Franco amb bata blanca supervisa el pacient Carvajal. Decoració ideal. Més que una clínica sembla un estanc.

Parlant d'estancs, el porter Txesni, el polonès fumador, es presenta en el Golden Corner acompanyat del monstre Frankenstein. Tot encaixa. Són parents i prometen espectacle.