PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 17 de setembre del 2024

ESTEM FLICKANT PER UN TUBU

 


 
Efectivament, el FC Barcelona vola cap al triplet. La desgràcia del Gamper ens ajuda a veure els nous horitzons de la glòria blaugrana. Ara estem flickant per un tubu. Comencem per dir que el 1-4 a Montilivi ha estat un resultat senzill i tendre com les paraules d'amor. Mireu com Flick baixa les escales de la catedral de Girona. Barretina i bona cara. Com ha de ser. Cinc de cinc.
Flick i Michel són entrenadors i amics. Mireu-los. Ambdós tècnics dinant abans del partit al costat del batlle de Girona, el senyor Lluc Salellas.

Flick va a la diada i la clava. El tenim davant del monument d'en Casanova al costat d'un altre bogardista germànic, el molt estimat Nico Nubiola.

Flick és mestre d'escola. Mireu com s'ho fa. Imparteix classes als alumnes Xavi i Koeman. Un savi dels d'abans de la guerra.

Flick adora Catalunya. La Moreneta ja és seva.

Flick adora Catalunya. Ja ha visitat La Cisa.

Entretant trobem Florentino, Salvador Illa i Núria Parlón absolutament de blanc i amb estanquera que fa mal als ulls.

La premsa està fotuda. El clan de l'ADN les passa magres. David Bernabeu, Jordi Costa i Ernest Folch vesteixen de blanc sota la pancarta letal de "Fora Flick i visca l'ADN"