PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 25 d’agost del 2024

PARLEM CLAR, CATALÀ I BOGARDIÀ


El BARÇAFLICK ho peta. Fem 7 gols al Valladolid i assaltem Vallecas. Ja som líders imbatuts i Campions definitius. Tenim entrenador i us el mostrem al costat d'en Jaume Creixell.

------------------------------------------------------------------ Primer de tot, les GIRLS. Les nostres girls finalistes per segona vegada en les dues edicions del GAMPER. El trofeu sagrat. Elles són el millor de l'entitat. Elles són senyal de triomf i orgull blaugrana. El bogardisme les venera i elles ho saben. Es presenten a CAN FRANCISQUET i ens ofereixen el Trofeu JOAN GAMPER . Son fantàstiques !!!

Hem de dir moltes coses i ben dites. El resultat davant del Bilbao demostra la fase ascendent del nostre projecte esportiu. Flick ja sap el que val portar una barretina i sap molt bé el que representa portar-la i acompanyar-la amb un porró.

 
Pobre Athlètic de Bilbao! S'equivoquen. Catalans i bascos hem d'anar units contra Florentónguez. Mireu els vells temps. Iribar i Sadurní, units amb ikurrinya i senyera davant el Golden Corner. Porters de categoria.
Nico Nubiola, Hansi Flick i els cineastes Fassbinder i Wenders, enxampats en un Frankfurt molt conegut de Mataró. Germanisme bogardista.
 
Enxampat dues vegades el tal Salvador Illa. Creix l'informe Ñ. Imatge A: El poc honorable president
sopa amb Florentónguez. Tot blanc, tot com un estanc.
Imatge B: El gens honorable president amb uniforme de La Roja, enxampat al costat de Víctor Amela, Aznar, Rajoy i Santiago Bernabeu. El millor bogardisme serà implacable en el seguiment d'aquest personatge madridista, perico i espanyolista.
 

dilluns, 19 d’agost del 2024

JA SOM AQUÍ



Bon estiu, bogardistes! Ens posem al dia i comencem per una lamentable intervenció blaugrana en el sagrat Gamper. Flick, mal assessorat, pensava que era una costellada i va ser mal informat per Thiago Alcántara. No passarà més. Thiago ja ha estat acomiadat. Mireu-lo. Amb les maletes i tocant el dos a l'aeroport. Bon vent.

Ara anem a Can Francisquet. Presentació oficial del senyor Hansi Flick. Acompanyen al nou entrenador, l'encarregat Oriol Sort i el germanista i artista català Nico Nubiola.

Ara anem a la sala de premsa del Podrit. Vestits de blanc i amb estanquera de fons, compareixen Florentónguez, Salvador Illa i Mbappe. Una doble presentació horrible.

Matx de gala a Mestalla. Autobus blaugrana davant de l'estadi. El president Puigdemont apareix en el sostre del vehicle.

1 a 2 a Mestalla. Comença la gran temporada. Els 5 nanos de la Masia es deixen retratar després de l'entrenament pre-partit.Carles Puigdemont es retrata amb ells i , tot seguit, desapareix. Fantàstic !!!

In fraganti, trobem Salvador Illa amb els germans Sánchez Libre fent un dinar. Al fons, bandera d'Espanya, del podrit i dels pericos. Els espera una temporada infernal.