Felicitem l'Avi del Barça. Henry Tosea és l'avi bogardià. Mireu-lo: Patilles blanques, barretina, faixa, espardenyes i felicitat. Gran avi, gran persona, gran secretari i gran bogardista. Ho té tot.
Gràcies, Esperit d'Esnaola! Ja hem recepcionat la missiva aquàtica que ens has enviat. Ets meravellós, sensible, marí, naval, amfibi, soldat, bogardià i savi. Ens comprometem a ser els teus millors alumnes. Ja no tenim excuses. Hem de coneixer la fauna marina de les Medes i ens ho poses en safata. Imatges del ritual 'del sobre'.
¡¡¡ Lombrices !!!!
ResponElimina¡¡ Cuánto tiempo sin este meollo !!
Feliz verano azul, cracks de mi vida
PERO QUE TENDRES¡¡¡,EL VOSTRE OPTIMISMA ES DE LLIBRE,LA MEVA ADMIRACIO...JO ESTIC ENDERIADA,LA JUNTA EN FA TANTA PERO TANTA POR.
ResponEliminaQUE LA FORÇA ESTIGUI EN NOSALTRES.
nosaltres estem bé i no ens afecta la Junta. El president del Barça és en Jaume Creixell.
ResponEliminasalutacions Cicuta i Oliva! Bon estiu tingueu.
ResponEliminaOLIVI-TA, SUELTA ESAS MAYÚSCULAS QUE SON MÍAS, SOLO MÍAS.
ResponEliminaUNA COSA BOBOS:
SI AHORA SOMOS LO MÁS GRANDE DEL UNIVERSO PERO ETERNAMENTE,
OS JODERÁ SABER QUE............
HEMOS FICHADO A M'BAPPE, ELS ASTRO QUE SEGUIRÁ LOS INALCANZABLES PASOS DE CRISTIANO.
OS JODE OS JODE OS JODE OS JODE
Y AHORA OLIVI-TA, LO DICHO, SUELTA ESAS MAYÚSCULAS QUE SON MÍAS, SOLO MÍAS.
estava convençut que us agradaria molt i molt, quan aquest humil mariner fa una cosa la cuida amb amor i l'ofereix amb estima i respecte a la gent més maca de la terra.
ResponEliminaLa gent de mar estima la gent maca de la terra i la gent bogardista és la millor expressió de la gent maca de la terra. Jo ofereixo peixos en reticula per un motiu de pes: els peixos són la part més noble del mar mariner i encara que la meva feina tingui obligacions navals, jo soc molt amador de la meva fauna amiga de sota ona, sota capa, sota remolí. I la cosa més maca del món és l'amistat que noto i sento quan m'atanço a la Penya Bogarde. He patit molt per fer-vos arribar aquesta carta que em va caure a l'aigua, la vaig refer, vaig anar a la copisteria de L'Escala a fer la impresió dels peixos de colors i en paper de color per millor captació, tot ho he fet per vosaltres de la Penya més maca i gran de les que es fan i NO ES DESFAN.
Jo soc mariner i soc amant de fer poc peu a terra, només per raons de força major com quan vaig a comprar o si vaig a la copisteria, procuro ser molt més llop de mar i vetllador de les Medes que no pas trepitja terra ferma.
Des de les Medes tinc internet al balandro i sempre seré bogardista però una cosa més: Si us agrada el peix, us convidaré un dia a un restaurant de platja, pagaré la beguda i amb en Roger tancarem un bon preu i ja us en parlaré prompte.
ets un home sensible i afable, et volem coneixer en carn i ossos. Gràcies per tot.
ResponEliminaLa Junta