dilluns, 17 de desembre del 2007
GLAÇ I FOC. BACALLÀ + COLA-CAO = TRIOMF
Diuen que el canvi climàtic desfà el gel del pol. Segur que és cert. Del gel d'Islàndia ens arriba un fragment fresquet a les costes de la Mediterrània: El Gudy. Madrid ja tremola amb les ziga-zagues del bacallà letal. El Gudy domina el centre del camp, sobrevola l'enemic i reparteix. El Gudy és la nostra arma secreta. Dins de la tradició dels grans bellugapilotes com Beckenbauer o Socrates, arriba aquest polivalent de glaç. El Gudy respira amb l'alenada que li arriba de Winston Bogarde i transmet aquesta bufera dins de la canxa. El Gudy és la garantia davant del Reial Pudrit. El Gudy gelat i el Moreneto'o, pur Cola-Cao escalfat, propulsen la nau blaugrana envers les fites de la més rotunda felicitat. Diumenge hem de fer cua amb mantes de quadres, termo, galetes i bufanda, davant de l'Amistat, una hora abans de que s'alci el teló. Es respira golejada. Es respira l'escalfament global del planeta terra. El glaç i el foc fan coalició i són invencibles. BACALLÀ D'ISLÀNDIA I COLA-CAO AFRICÀ !!!!!!!!!!
visiteu això: http://www.comoquierascolacao.com/
Sort en tenim d'aquest parell…
ResponElimina…perquè si hem d'esperar alguna cosa del "tiet" Henry, estem arreglats.
Visca el Barça!!!
Sandro s'acosta…
em peto em peto em peto em peto que bo que bo que bo que bo que bogardeeeeeeeee que bo que bo bo bo bo bo bo bo bo bo bo
ResponEliminaem peto em peto bo bo bo
bogardeeeeeeeeeeeee
ser bogarde es una psasssssadaç
bobobo
bobobo
bogarde
gar
gar gar
gar gar gar
bo bo bo
bo gar de
que bo que bo que bo
visca aquest apenya que és molt maca
ResponEliminaostres! quines metàfores! aquesta penya és bobo bo fo na!
ResponEliminabacallà, cuinat amb cola cao escampat en forma de salseta i tenim el nou plat blaugrana, el plat dels campions
ResponEliminasecretari ENRIC: Dongui la cara, hòstia!!!!!
ResponEliminabacallà es pot llegir així: va, calla! que és el que heu de fer tots els putus culers dels pebrots que sou una colla de gent malalta del cap.
ResponEliminaVISCA L'ESPANYOL DE BARCELONA, UN CLUB CATALÀ DE FUTBOL.
bo
ResponEliminaavui penso dinar un tall de bacallà enfarinat amb cola cao, podria ser el plat típic de la penya, val?
ResponEliminaaclariment al missatge del caganer pericu : quan diu VISCA L'ESPANYOL DE BARCELONA cal dir VISCA L'ESPANYOL EL SEGON CLUB DE CORNELLÀ , de rés .....
ResponEliminaPər favor, espəctaculà Josep Lluís..., no insultin dient Cornellà quan la fonètica +o- correcta és [konneyá].
ResponEliminaSeriosament, m'agrada la forma de jugar d'en bacallà, fan falta jugadors discrets i que lluitin ambsense fotre pals com Decodificador i Touré.
A pel reial pUdrit!!!!!
TORNA HENRY!
ResponEliminaTORNA LA MÀGIA!
TORNA L'ESPERIT D'HIGHBURY!
jo pendré cola-cao amb bacallà tot regat amb una mica de fragància d'Antonio Banderas.
ResponEliminajo penso que no és del tot cert que Bogarde fos un bon jugador, em mreix respectes, tot i això celebro la fundació d'aquesta penya i pregunto si puc venir encara que sigui del MASNOU.
ResponEliminaJa era hora que algú defensés en Bacallà!!
ResponEliminaMolt bo el blog
Estaría bien un 0-4 y Calderón emulando al más grande: Ramón Mendoza y su mítico es polaco el que no bote.
ResponEliminaexpulsem del país aquest collons de PASMAO feixista i de l'opus dei
ResponElimina