PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 19 d’abril del 2015

BARRETINA ROJA. BOGARDISME DIATÒNIC, BOGARDISME CAMPIÓ, BOGARDISME INSURGENT, BOGARDISME ADMINISTRATIU

SIS PINTALLAVIS AL GETAFF
Anem massa bé. Massa. 6-0.


Visita turística i 2 golets al cabasset.

PRIMERA ETAPA: CORNELLÀ.


SEGONA ETAPA: EL PRAT.




 Barça 2, Pariset Santet-Germanet 0.
Barretina i ratafia!

 





Escac i mac. Exhibició. Administració. Bogardisme.
Som massa bons. Ho sentim molt per gent com el botifler Ernest Folch (anti-Lluís Enric i amic dels Ciudadanos, com demostra la foto Gomelsky, el primer per la dreta).


Pep Hucha ja tremola. Aquest Barça encara és millor que el Dream Team i que el Barça de Santpedor. Anem molt forts. Massa forts. De barretina! Som la barretina definitiva. Dedicat a Syd Barretina.


Imatge descomunal del barretinisme bogardià fent pinya amb l'equip.



Un partit de petó aromàtic. Un partit Coma Style. Heus aquí la prestació bucal de na Coma. Pintallavis color barretina!




Gran Barça!

Quan el bogardisme sap el que vol, sap el que cal i sap el que cal fer. Bogardisme Diatònic. Les coses clares. Expedició bogardiana al Tarambana de Cardedeu per celebrar la doble alegria d'un liderat consolidat i de l'estrena mundial del llibre-disc del faroner de les tecles manxades, Carles Belda. Rodejat de trabucaires, el nostre acordionista ens saluda des d'aquesta simpàtica fotografia al costat del maresmenc Ferran Martinis.




Escac i mat del bogardisme judicial: Cop definitiu a la parella Rato-Florentónguez. El duet letal, detingut per la Zepo Bogardiana, ens mostra una imatge física totalment deplorable . La justícia bogardiana penalitza el cas Bankia i el cas Castor amb sentència irrevocable. Bola i cadena.



Dossier Cuauhtemoc Zamudio.

Sessió d'art seriós i escultòric. Nico Nubiola ens presenta el nou bogarder mexicà, Cuauhtemoc Zamudio, en una visita-llampec al Golden Corner. Els dos escultors ens visiten. Tenim el plaer de gaudir d'una de les obres de Zamudio, especialista en animalets de pedra. L'escola mexicana entra amb força en el bogardisme.  


També tenim ben retratada la trobada Zamudio-Salva Hammer. El mexicà i el pinetenc mexicanista comparteixen somriures , samarreta i barrets mariatxosos.

    Telex administratiu del matx de la sobretaula

Barça 2, València 0. Campions! La voracitat controlada de Suárez i Messi passa per un nou partit administratiu i calculat. Simetria perfecta entre el minut 1 i el minut 90. Campions. Els jugadors van amb bata escolar i fant els deures.

"El saque" d'honor a càrrec del nostre soci de Bordils: Esclop Romesco!


Un partit tàctic i covat en el buró tecnològic de l'assessor tècnic del FC Barcelona, Segimon Cantallops. Mireu la foto del mestre Cantallops preparant la simetria del partit de la tarda. Cal estalviar recursos. Prestació eficaç i administrativa del quadre d'en Lluís Enric davant del València de València. L'equip de València, el València.



diumenge, 12 d’abril del 2015

Sumant punts cap a l'olimp del triplet

Anem de cara a la feina. El FC Barcelona és el millor equip de tots els temps i ja està. Punt. Tenim coses importants per dir:


Primera cosa: El Ter passa per la porteria i és un riu de parades. Torrencial el nostre Ter. Punt.


  Segona cosa: Doble queixalada de Suárez. El tauró de la zona de gol.

        
Tercera cosa: Samba tranquil·la a càrrec de Neymar i la nostra dama bogardiana Xanxels.



 Gol musical amb assistència de Ferran Martinis.

   
Quarta cosa: Ambient de gala en el Golden "Cantona-da" Corner. Hem rebut la visita del català Cantona i aquest mestre occità ens ha dedicat una petita exhibició castellera. L'estimem.

  Cinquena cosa: Núria Feliu truca a la Penya amb el seu mòbil letal i Maxwell Smart contesta amb el Sabataphone.



  Sisena cosa: Gran festa bogardiana a la cantona-da d'or. Molta gent ha presenciat la instal·lació de la rèplica de la Torre Eiffel al bellmig del carrer Sant Antoni amb la presència del nostre Pirino King Kong. 1-3 al Paris-St.Germain. Poca broma.

 SEVILLANES BLAUGRANES
 Extraordinària prestació blaugrana en el complicadíssim estadi del Santxis Pissjoan de Sevilla. El Barça del grandiós Lluís Enric aterra a la ciutat del Guadalquivir i etziba un tucan en tota regla (2-2, el millor dels empats) a un Sevilla degudament subvencionat amb diners Castor-Flotentónguez.   


Els astres Messi i Neymar, la claven, a ritme de samba, de manera perfecta. Resultat meravellós que enfila el Barça rumb cap al triplet.




Gran ambient al Golden Corner de Premià de Mar presidit per les noves adquisicions: La família Ventura "Van Tura". Surfistes culés, The Ventures marquen la diferència en la sala dels somnis i conquereixen la cantonada daurada.



Ja disposem de les primeres imatges aeries del nou Santiago Escorial de los Caidos. El recinte esportiu que acollirà al Irreal Madrid de cara a la propera temporada disposa d'estadi, enorme creu i d'un CR7 degudament clavat com el gran cristià que és i mereix.

Tenim imatges de la reunió anti-artista davant dels locals de la ferreteria bogardiana Doctrina Mistinguet (Xinxetes i Cargols): Marta Coma, Conrad Canaló, Esperit d'Esnaola, Eduard i Nico Nubiola es retroben després de molts anys de compartir poesia i matemàtica als mítics bars Miramelindo i Teïna. És la gran acadèmia de les arts bogardianes!



diumenge, 5 d’abril del 2015

Fascinant prestació culé davant del poderós Almeria (4-0) amb dentadures i bones maneres. Segueix el tongo blanc davant la més rotunda irrellevància mundial.La gendarmeria blaugrana desplega les seves credencials. Nubiola ens ofereix la mamutada del segle. Florentónguez destrossa tots els records despilfarrant xifres astronomiques de calers calents

Telex lliguer.


Un partit tàctic i covat en el buró tecnològic de l'assessor tècnic del FC Barcelona, Segimon Cantallops. Cal estalviar recursos. Prestació eficaç i administrativa del quadre d'en Lluís Enric davant del poderós Almeria. Bon joc. Administració de recursos. Només un defecte: No cal marcar tants gols (4-0).



Bona tasca dental a càrrec de Tauró Suárez. El nano està content.


 El noi de can Bartra també està content i festeja.

Tenim les imatges (a petició dels nostres comentaristes seguidors) de les noves instal·lacions del terrible, obscur i lleig Real Florentónguez FC. Sabem que Cristiano Ronaldo és el més cristià de tots. És més cristià que Jesucrist i reclama a crits una bona creu. La fotografia de baix ens mostra la seu de primavera del nou Calvari.
 



 TOT VA BÉ

Desplegament de la gendarmeria culé. L'agent Mathieu torna a clavar el cap a la bimba i converteix un partit complicat en un joc d'escac i mat. Mathieu i De Funes -fitxatges estelars del Barça- celebren junts i de bracet el gol del triomf culé. El títol a tocar. 0-1 al temible Celta.


Cristiano Ronaldo -cristià de pa sucat amb oli caducat- celebra la Setmana Santa de camí cap a la creu del calvari. S'ho creu tant que fins i tot es pensa que és el Jesucrist d'Olessa i Esparraguera. Ai, senyor!


Florentónguez trenca tots els esquemes amb un despilfarrament de calers fora de tot control. Aquest home sempre té la cartera a punt. 




Tongo descomunal contra un Granada comprat, pagat, emborratxat i enmetzinat. Arbitratge invisible. Premsa pagada. Calers i més calers. Diners del poble. El poble paga els capritxos del malvat Florentónguez. El cas Castor és una font infinita de calers del poble al servei de les ocurrències del malvat i el poble li planta cara i li recorda constanment...



NN. Nico Nubiola ens lliura un envelop xifrat que anuncia el retorn a la terra de l'espècie antediluviana dels mamuts. Ens costa captar la dimensió d'aquest missatge de l'artista Nico. Ens toca analitzar les pistes i esperar el desenllaç. Tenim les imatges de la recepció del material.  I SENSE RIURE .