PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 22 de març del 2015

LA MATANÇA DEL PORC

SETMANA SANTA: 
CRÒNIQUES ENQUITRANADES



Actualitat poliesportiva (per oblidar que "La Selección" ens molesta i marca el calendari per refredar la memòria dels fets de la Matança del Porc). Ressenyem que Florentino Alonso es retira de la cursa de cotxes amb motor ja que el seu equip McLlauna Madrit 2-6 segueix "progressant adequadament" ...


 Ressenyem que Sebas Vettel·lí i Vetellà guanya la cursa amb un cotxe vermell de segona mà (que antigament havia estat propietat de l'esmentat Alonso). 


Ressenyem que el Daihatsu Bogarde Super-Special marca grans prestacions sota el comandament del pilot Patateta



Ressenyem que Florentino Contador no puja al podi de la Volta. Ressenyem que Ricard "Ritxi" Porta guanya la Volta. Ressenyem que el nostre biciclista diatònic Carles Belda aconsegueix el segon lloc a la Volta 2015. 



Ressenyem que no ens agrada La Roja.


Consumada la matança del porc. El Barça guanya en escreix i amb greix. 2-1 contra una cosa molt rara denominada Real Madrid. No sabem exactament que és això. Possiblement és allò que Nico Nubiola anomena "error". L'error blanc en el forat negre. Pensem i creiem en que som estrictament siderals i ja està. Oc! 


EL BOGARDISME MUNDIAL APLAUDEIX SENSE PARAR







  Tenim un gendarme fumador, Mathieu  que compra el seu paquet de kalikenyos a la màquina instal·lada als vestidors del Camp Nou.


Tenim una dentadura canibal de gran prestació uruguaiana de cognom Suárez. L'error-Madrid ha jugat fatal. Esperpèntic joc d'un equip-error que no ens interessa gens ni mica. El Madrid juga molt i molt i molt malament. Fatal. Horrible. Lleig.


Festa grossa al Golden Corner. El clan de la Calandria ens ha visitat (Patateta, Goliat Tarzán, Farregarde i el Pirino). 

 La Núria Feliu, fantàstica com sempre, també ens ha acompanyat i ha vibrat com mai celebrant un dels gols de la gran nit...







Els Hermanos Quintero, vinguts directament des de Puigcerdà, han celebrat la victòria com cal.

 
Tenim fotos, un video marca Jordi Rovelló i, sobretot plaer a dojo.




 

diumenge, 8 de març del 2015

EL NERVI DE LA BOGARDIDAT LLIURE I CAMPIONISSIM

MEL DE GAT A CAN BARÇA

Un euroentrenament amb el Mantxester Siti (1-0) i ja encarem el camí de la Xampinyons. Meravelles. El nostre joc està marcat per la "mel de gat" (ho diuen els comentaristes bogarders i ja entenem el missatge redemptor d'aquest curiós producte gastronòmic).



En Salva Hammer presideix el Golden Corner i ja tenim collat a l'Il·legal Madrid. Tremola l'enemic.


La Orquestra Simfònica de Premià de Mar interpreta la Marxa de Rakitic (l'heroi de la nit). Mireu i escolteu la nostra orquestra:




EIBAR 0, BARÇA 2

COMPÀS D'ESPERA


EL MARTIRI BLANC SERÀ LENT I EXCITANT


CRISTIANO ESTÀ TRIST



LA EX- DE CRISTIANO RONALDO HA ESTAT LA GRAN SORPRESA DE LA TARDA I ES PRESENTA AL GOLDEN CORNER MARINA DE PREMIÀ JUNT AMB L'HOME DE LA SEVA VIDA, EN JOAN PATATETA ...
 
VISCA LA NOVA SÒCIA DE LA PENYA, 
IRINA SHAYK!



 FC BARCELONA 6 - LLAMP VALLECÀ 1
 
És evident que estem de festa grossa. Primer de tot ens toca rebre el somriure desfermat dels nostres cambrers antimadridistes que tenen tot el dret del món a expressar la seva satisfacció per la derrota blanca a can Bilbao. 

Cambrers, endavant!



Crònica del Vermut Blaugrana 
al Golden Corner Marina: 
  
Som aixó . Mireu el Xavi Gascó Kalikenyo d'Oc com s'hi posa amb la premsa i el bon vermut.



El Bogardisme en plè ja celebra els gols
 i el títol de Lliga, bogería desfermada, 
anem forts, molt forts !!!


El mossèn de Premià de Mar segueix amb "cristiana" atenció el partit d'avui darrera la porta del Golden Corner Marina ...

Especial desplaçament 
de la Penya Bogarde al Priorat.

( dissabte 7-3-2015)
 
Una gran coalició formada per diverses associacions ha conquerit el Priorat per les dues bandes del Montsant. Ressenyem les entitats coaligades: El Nervi de la Llibertat, Els Amics d'Alan Smithee, la Penya Bogarde i la Cooperativa Gafarrons. Membres de cadascuna d'aquestes associacions rupturistes han encardinat les seves intencions de pedra picada en una acció tot terreny de caminada, bicicletada i, sobretot, menjada col·lectiva al Restaurant La Graella d'Ulldemolins.
  Tenim les imatges més definidores.


Gran prestació de l'acordionista diatònic
 i biciclista arlequinat Belda ...


Gran exhibició de catalanitat madridista i valenciana a càrrec del xef Marianu -el mestre de la graella- i germanor totalment insurgent, modernista, biciclista, caminadora i rabiosament gastronómica. 



Els reunits han cantat i han xalat. Fins i tot s'ha cantat el Bogarde-da-ba-da-ba-dà en pujar el gol del Bilbao al marcador.

I ara anem de cara al futbol-base. Estem preocupats per la situació del Sabadell. Estimem el Sabadell. Tenim la imatge de la presentació oficial del nou davanter centre Carles Belda junt amb el  president nipó Manga Bola de Drac 
El contracte ha estat signat i els dos protagonistes es comprometen a fer del club arlequinat l'orgull del catalanisme piloter i la referència de la represa d'una entitat històrica.
 "Junts som més forts"