PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 11 d’abril del 2008

A MOSCÚ PASSANT PER MANCHESTER !

Les coses clares. Tenim projecte i tenim plantilla. Després de l'entrenament a Huelva ("recreo"), ara mostrem la fortalesa del primer equip. Ara que ens hem alliberat del vividor brasileny. Ara que anem a totes. Mireu l'aspecte uniforme i unitari del nostre equip.
Prèvia: el Barça va fer una costellada a Huelva amb un equip divertit i recreatiu. Va empatar. Cap problema. Era la lliga. Tonteries. Parlem de coses serioses. Parlem d'Europa i, sobretot,
no oblidem el trofeu Joan Gamper.


MOSCÚ ENS ESPERA. SERÀ UN DIA D'AMOR I FUTBOL. EL BARÇA VA A TOTES.

DE MOMENT JA HEM GUANYAT ALS DOS CLUBS DE GLASGOW (ÉS A DIR: SOM CAMPIONS D'ESCÒCIA) I GUANYAREM LA PREMIER LEAGUE (DONCS A LES SEMIFINALS DE CHAMPIONS TENIM TRES CLUBS BRITÀNICS)...JA TENIM QUASI DOS TÍTOLS SENSE PENSAR-HO. MOSCÚ SERÀ LA FITA, LA TERCERA COPA D'EUROPA. ARA JA TENIM EL FANTASMA BRASILENY DESTINAT A MILÀ...JA SOM LLIURES! DE MOMENT...RECORDEU-HO: SOM CAMPIONS D'ESCÒCIA...RANGERS I CELTIC K.O!



MIREU ELS HOOLIGANS DE MANCHESTER...JA ESTAN NERVIOSOS. SANT JORDI ÉS PATRÓ DE CATALUNYA I ANGLATERRA...NO HO OBLIDEM....
RECORDEM, TAMBÉ, QUE A MANCHESTER NO TOT ÉS "UNITED" I QUE EL NOSTRE CLUB GERMÀ (MANCHESTER CITY) ENS DÓNA SUPORT PER DESMUNTAR L'UNITED!!!

21 comentaris:

Endora ha dit...

la pressió que tindrà el Barça al celebrar-se Sant Jordi serà brutal, espero que l'aprofitim... si més no serà un dia d'adrenalina en vena, per als culés i aficionats al futbol, clar, a la resta és possible que els hi hagins xafat la guitarra!

Per cert... en Laudrup m'agrada; mai oblidaré a en Ridkjaard però, ara, el meu cor és d'en maiquel.

Anònim ha dit...

el nou entrenador del barça serà molt sexy: serà el senyor CLEMENTE

Anònim ha dit...

La nostra afició, la mal anomenada "millor afició del mon" (je ..je.. no hi ha qui s'ho cregui!!!) ja no sap com exculpar les seves culpes. Però es que no saven ni cantar , ni animar.
Ara foten el mocadoret ple de mocs contra en Ridkjaart ¿Sabeu perquè?? perquè l'afició se sent culpable d'haver estimat tan a un Roni vividor i toca tetes i ara l'afició no sap pair el seu desengany i el més fàcil es fotre's amb la directiva i amb l'equip tècnic.
I mentre els jugadors implicats, els que ens han portat a les semis de la champions els que per mala sort ¡¡SI SENYORS PER MALA SORT!! no estem més a prop del protegit arbitral Madriz, doncs dic als pobres jugadors que amb pinçaments, esquinços i dolors lluiten i s'impliquen amb el club ara res.... ni un aplaudiment.....!!!!
Tenim la pitjor afició del mon i els pitjors periodistes ... i nosaltres sense dir res.
Foteu-se el mocadoret pel cul desagraïts i reprimits perquè no sabeu ni reconèixer els vostres propis errors ... La darrera vegada que vaig veure la pell tatuada d'en Deco encara s'els hi va ocórrer a aquesta "magnifica " afició aplaudir-lo QUINS PEBROTS!! ni millor afició ni res de res .
Qualsevol dia podem obrir un debat i us puc demostrar el que dic i penso ...
Haureu notat que n'estic fins els pebrots dels de tribuna, però el que es pitjor es que la tontería s'encomana atots els nivells de l'estadi !!!
Amen.

Anònim ha dit...

en Deco és el tiu més fastigós que ha tingut mai el Barça. A l'Amistat hi ha un nen que porta la samarreta oficial amb el nom "deco" a l'esquena i aquest nen s'assembla molt al Deco, massa. Deu ser bon noi, segur. Li hauríem d'explicar el que significa portar aquest nom a l'esquena. Sabeu de qui parlo, oi? un noi jove que té les celles iguals que el DECO i passeja samarreta per la sala amb impunitat. El salvem?

Marrogant ha dit...

No hi entenc massa de futbol però m'agrada veure algun partit de tan en tan... La foto de "Moscou passant per Manchester" no té pèrdua.

Anònim ha dit...

capellans, monjos, sants, moreneta, oració, Jesucrist, la passió, Deu, La Salle, collllloooooooooonnnnnnsssssss!!!!
esteu fets pols!!!!
foteu pena!!!!!
quina gràcia????
i l'urbanisme????
no us preocupa la vergonya que teniu???
la culpa que porteu de trencar Premià???
la disfressa del futbol que us poseu, per desviar l'atenció, de la merda que poseu en el poble amb trampes i males calculacions?
no foteu brot per la festa major!!!
i la gracieta és aquesta parida cristiana de la penya que us hen farolejat!
va, vinga, s'us veu la jeta.
futbol? vosaltres futbol? au va, m'ho creuré, segur, segur, segur.
Esteu acabats com la politica penosa que feu, a-ca-bats!
bogarde, o sí, bogarde, barça, futbol, i de Premià què?
ah, no, que Premià l'aixequi el jovent que us fa llufa, o sí, i tant!!!
futbol??? quins pebrots!
mentres altres us fem la festa major, a rascar-se i a fer-se el disfressat de futbol.
Vinga que vinga, que esteu acabats dels kullons.
Acabats que ja no us sabeu que inventar per amagar el que heu aixafat de premià, au au au vinga, non us creieu ni el que feu ni quan ho feu en conya.
Passiu bé.

Anònim ha dit...

Aquesta darrera intervenció mereix dos comentaris senzills.

a) si ets grandet i fort, millor que visitis el psiquiatra, doncs et dirà que tens el PeterPantisme una mica pujat de to.


b) si ets jove... agafa la cosa millor, estas deixant escapar uns anys molt bonics de felicitat i amor!

conclusió:

fes-te de la Bogarde! pots ser més feliç que unes castanyoles!

Anònim ha dit...

EL SENYOR DE LA CUP TÉ MOLTS PROBLEMES PERSONALS, SEMBLA SER.
VISCA EL BARÇA!

Anònim ha dit...

hi ha gent amb mala llet a la cup.

Anònim ha dit...

quan vegi l'home gros de la cup que conec i entri a l'amistat li preguntaré sí és del Madrid.

Anònim ha dit...

Mijatovic: "Queremos que Cristiano sea el emblema blanco"

Es la primera vez que Mijatovic se manifiesta con tanta claridad y muestra la línea maestra que ha marcado Ramón Calderón para construir el nuevo proyecto. Mijatovic habló de dar un golpe con la contratación de Cristiano Ronaldo al más puro estilo Florentino Pérez cuando puso un cheque en blanco a la Juventus con el fin de comprar a Zidane.

No ha sido ninguna casualidad que Mijatovic haya estado durante las dos últimas semanas viajando a Roma y Londres con el único motivo de ver los partidos de la Champions. Los viajes del director deportivo, adelantados por MARCA, hagan servido para seguir intentando el fichaje de Cristiano Ronaldo. Ramón Calderón lo desea.

Anònim ha dit...

madridisme estrafolari i desdentat, el madrid és com una soca de sardina sarda. només hi ha dues coses pitjors que el madrid: la paraula "sosa" i el verb "apetecer"... afegeixo la paraula "bigote", coses lletges com les que diu el Hugo i el del Cup-o.

Anònim ha dit...

els vomits de la cup no ens fan baixar la nostra bandera, colors blaugranes al vent i visca la penya bogarde!

Anònim ha dit...

El de la cup no es dela cup es de la cop.e: es un infiltrat.
No us deixeu portar per l'impuls destructor. Pau i amorrrr.
Visca el Barça i visca la República

Anònim ha dit...

en pinxo li va dir al panxo els elastics van de xulada, i el pinxo que CASCA la vida fa de tot un UDOL de les termites i les estrelles amb SOFRE que cauen amb DISORT de punyalada amb pena que la COSTA esvera i pica ULLET de romaguera.
visca el PARSA i visca BOGARDUNYA!

Anònim ha dit...

bueno que he de poner mi parrafada cambiar el blog......... CUANNNNNDO CAMMMPPPPPEEEEEONEEEEAREMOS.......
EL DIA DEL BARÇA

Anònim ha dit...

la mirada dels premianencs ja pot anar preparant un especial de la borratxera blaugrana arran de la champions.
la beguda moscovita, ja sabeu, és el vodka... ens petarà el fetge de felicitat.
Està cantat. La champions és nostra.

Anònim ha dit...

Hugo,
no cal desviar la atenció amb la lliga.
Ja sabem que no disfruteu de la Champions i us conformeu amb poca cosa......

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

pobre Manchester!!!!!

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny

Anònim ha dit...

http://eekshop.com
Consumer satisfaction is because an unfailing gauge for more information on the reliability having to do with going to be the seller. Whether your family are all over the a multi functional clothes or otherwise gadget site,element invaluable to understand more about read what customers say about going to be the buying opportunity construction time period and quality relating to the when you need It would be the fact all of them are up to learn more about schedulae an appoitment with a multi functional a bit of negative remarks. There tends to be that don't you think most suitable do you want center piece at the end of the day But,if there are a lot of it is certainly plausible complaining about negative credit customer service or product wrong product or service shipped damaged items upon delivery,the distance natal times, and and thus all around the,consider canceling your to purchase lest all your family become at any given time complainant.