PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 24 de gener del 2015

REUS, CIUTAT PUBILLA DEL BOGARDISME 2015. PARTIT ADMINISTRATIU AMB EL VILAREIAL. ORGASME INTERNACIONAL AL CALDERÓN DE LA BARQUETA. ///// BARÇA 18, ELX 0 (amb tots els respectes per la gent del sud dels Països Catalans)

Crònica del matx amb el Vilareial.
(servei telefònic del duet bogardià
 March-Smart & Marta Coma).



Les coses clares i bogardianes. 3-2 contra el Submarí Groc. Barraca i a caixa. Partit administratiu.Meravellosa prestació blaugrana a mig gas. Som un despatx. Fem comptes i quadrem els números. BOGARDISME 100% !!!


Notícies fresques. L'ex-president de la Penya, Angelot, encapçala una delegació bogardiana a Reus i visita la seu de les lletres antiartistes. Ja coneixem el Teïna. El bogardisme, reunit en assemblea, nomena la ciutat del vermut com a CIUTAT PUBILLA DEL BOGARDISME 2015

Reus: Felicitats!!!


No en teniem prou amb en Rajoy i el Pedro Sanchez que ara ja tenim un nou cantamanyanes madridista, Florentino Iglesias. Un cap de setmana marcat per la concentració de penyes madridistes a la Plaza del Sol. Tenim les fotos de la nova fornada madridista i dels seus "jefes" exhibint equipació. Gent de dretes, gent de  ni carn ni peix, gent "gallarda". El madridisme canta tic/tac i el barcelonisme tiki/taka. Prou!
El bogardisme no està per punyetes i xerrameca! 
Som lo que sembrem: 
 SÍ/SÍ!


Ratafia al poder! 
Fora bocamolls!

 
Arnau Xarrampió s'estrena com a Bogardista i uneix els llaços entre Premià de Mar i la seva vila veïna de Vilassar de Mar. Germanor maresmenca de poble a poble i amb tot l'orgull. 
Benvingut, Arnau!




Crònica del matx matalasser-culé
(servei telefònic del bogardià March-Smart).

 CONTRAATAC AL PODER

Les coses clares i bogardianes. Primer de tot: Football internacional.El Matx entre el Barça i l'Atlético ha estat emocionant, educat i relaxat. Fairplay del bo al Calderón. Ens agrada l'estil dels nois de Simeone: Tendres, perfumats i suaus. Dit això, anem a barraca. Punyeta, com juguem! Festival golejador, contraatac, anti-artistisme, rupturisme i excel·lència. 1-0 + 2-3. Faltes de l'Atletico 1714: Tremendu!


L'ambient del Golden Corner bogardià, com sempre, excel·lent. La fotografia superior mostra l'esportivitat internacional del públic premianenc. L'ex-presi Angelot i el president dels bogardians matalassers del Maresme, Raul Barea, amics per sempre.


La parella bogardiana de Bordils d'Empordà celebra el triomf a la pista central del Luz de Gas. Heus aquí l'Esclop Romesco i l'Eva Prats en el seu darrer tango cap a París.


Laura Llompart. Sa serena dama de Bunyola. La sòcia bogardiana de la Serra de Tramuntana. La nostra illenca capfoguera i agradable. Aqui està, arribada de ses Illes, exultant i pletòrica.

Manel Cuyàs, el crack del periodisme maresmenc, celebra la festa al costat del germà Ramon, el col·leccionista d'ulleres i procesos.


Cesc'Gorgui'Fortuny, home de lletres i cantant descomunal, comparteix anti-artisme amb el Nat King Cole de la costa. 




Apoteosi post-hipster al Golden Corner. Les barbes arrassen des del bellmig de la seu del bogardisme.
Angelot, Henry To Sea, Bellugadís, Lord Demian, Ramon Zepo, Ramonet 500, Puro Kalikenyo, Pep Corasson Loco i Jordi Rovelló...a sac i sense manies. Cap a la República barbada dels Països Catalans. Sense manies i a tota pastilla.


I un detall especial per la transformació sbobetiana del hipster de PVC. Sa majestat Albert Sinderes "l'home electromagnètic".

 ***********************************

Crònica del matx il·licità 
(servei telefònic del bogardià March-Smart).


Salutacions bogardianes. El FC Barcelona factura un resultat esgarrifós en el balanç de quatre partits oficials de lliga i copa davant de l'Elx. Primer de tot, respecte i solidaritat amb la bona gent de l'extrem sud dels Països Catalans. Cada cosa al seu lloc i per això la Dama d'Elx i la Moreneta es troben a la sala Luz de Gas i prenen unes copes juntes en senyal d'amistat.



Si apliquem el mètode Canaló convindrem que 3-0 + 5-0 + 4-0 + 6-0 vol dir: 18-0. Equació espectacular. Feina feta. El quadre de Lluís Enric va de cara a barraca...una ratxa màgica que fa tremolar la taula classificatòria. En termes culturals això és Antiartistisme. En termes polítics això és Rupturisme. En termes existencials això és Twin Peaks i el nostre Missatger ho deixa clar en aquesta imatge mòbil. Ens alerta de que encara no ho tenim al sac i ben lligat. El procés està encallat i el bogardisme està un xic relaxat...


I ara despleguem els ecos de societat. El bogardisme està que peta. Saludem la Pilar, la nova bogardiana que avui ocupa l'angle de foc del Golden Corner celebrant un dels gols amb el nostre disc jockey Ramonet 77. Benvinguda al temple del bogardisme.


 
Més ecos de la societat bogardiana: Tenim casament. Els socis Xito Breaking-Bad i Toni G Estrader protagonitzen la primera roda de premsa després de passar per l'esglèsia de Premià de Mar a on han celebrat la seva cerimònia cristiana de casament. Felicitats!!!



Tenim les imatges del desplaçament dels bogardians del Masnou cap a Reus. Ens consta que el contingent bogardià segueix fil per randa les instruccions de l'Eduard i orienten les seves passes en direcció a la gran capital del vermut, del modernisme i de la poesia. Reus, terra de bogardisme!


Notícies des de la deixalleria blanca. Cristiano Ronaldo aixeca el seu trofeu com a jugador més violent de la galàxia. El tenim exhibint el seu flamant Puny d'Or.



I la saragata avança sense aturador. Joël Mil-homes i Laia Sanz juntament amb en Syd Barretina han estat els convidats d'honor de la parella del moment, Eduard Antiartista i Sylvia Plath , a la lectura poètica que s'ha celebrat a la sala Teïna de Reus . El nostre famòs guitarrista pinkfloydià Syd i el nostre biciclista guitarrer Joël han musicat la vetllada ...




Acabem molt bé. La nostra pubilla presenta el seu nou projecte musical: Núria & the Bogardettes. Tot això és vida. 


diumenge, 11 de gener del 2015

Més traca a can Barça. A tota vela cap al triplet. Catastrofe blanca a la copa del seu Rei. Tramit culé a Altabix. Daglas, pilota d'or. El Barça tritura l'Atlético tot i esperant la pilota d'or de Daglas i fent temps per les eleccions.


(Música: Carles Belda. "El Rei vol corona")

La copa del borbó Felip VI ja està en mans de la fúria republicana i catalana de can Barça. Partit apretat, partit de castanyes i batzegades. El Barça s'enfila i clava un golet de rebot i de penalty. El camp és un clam. El bogardisme sap el que vol i val per molt. 


Borbons, n'estem fins als bogardons! 
La copa és nostra.


Atenció als fets d'aquesta nit al Golden Corner. Entrada triomfal de la Maria. La Maria de les trenes, tota dolça i simpàtica, balla un tango amb el nostre Kalikenyo.




Irrupció fulgurant de la nostra Francisqueta. Ja la tenim al fons des d'on presideix un dels angles de foc de la nostra seu.



 Més parelles a la vista. Joël Nerviós presenta les credencials i demostra la força del seu amor de la mà de la bogardiana Laia Sanz, motorista inversemblant i abogardada.




I una altra parella triomfal: Eduard Antiartista i Sylvia Plath s'alcen entre la massa bogardada. Una parella estable, literària, futbolera i tremendament enginyosa. L'orgull del Miramelindo.







Les notes del dobro del millor dels nostres bards, Cesc "Gorgui" Fortuny, s'ajunten a la seva veu dylaniana i obren la crònica de la jornada lliguera modernista.

 
Anem a tota vela cap al triplet. Escac i mat. Barraca. 0-4 al mega-Depor. Som lo que sembrem.

Ressenyem vàries coses importants. D'entrada felicitem la bogardiana motoritzada Laia Sanz. La nostra estimadíssima motorista irrumpeix en el món bogardià al costat del biciclista sindicalista Joël-Estanislau. El Nervi de la Llibertat és l'associació bogardiana del biciclisme insurgent i es nota.


  Tenim imatges potents del dream team de la vetllada smithiana-bogardiana del divendres passat. Carles Estrada de Los Negativos, Albert Gil de Brighton 64, Ferran Martinis i Carles Belda, exhibeixen el seu blaugrana exultant.

Notícies importants de la nostra Núria Feliu. La diva revolucionària del bogardisme endreça els seus afers en el seu despatx proveït d'alta tecnologia telemàtica i manté contacte directe amb el blog de la Penya . Entre els seus assumptes de sobretaula destaca el dossier ANC i diverses carpetes que inclouen els secrets de l'estratègia insurrecional bogardiana.



El clan de la Calandria va fort. Tenim les imatges dels lluitadors de Sumo japonès, Joan Patateta, Joan Farregarde, Joan Oliver "El Pirino" i Goliat Valls. Brutals, cepats i arrolladors.




Entretant a Canyamars, localitzem Syd Barrett i Syd Barretina en plena actuació musical conjunta a favor de l'ecologia i el medi ambient. Un encontre catalanista, simpàtic i camperol. 


El món antiartístic ofereix novetats. Canaló, Esnaola, Eduard i Cesc "Gorgui" Fortuny visiten el flamant super-garatge de Nico Nubiola.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 ESFONDRAMENT BLANC DAVANT DELS MATALASSERS DEL SOCI BAREA I DEL NIÑO TORRES. (nou fitxatge culer) 



Raúl Barea, Kalikenyo i el nou bogarder Cesc "Gorgui" celebren eufòrics el resultat d'avui davant la seu central del Bankia Madrid...

CAMBRERS DEL MÓN... TOCA RIURE! 2-0 + 2-2. MOLA MOLT! 

"BANSSSSSSAI!"
Jornada rodona a Altabix. El potent Elx no pot amb els reserves del Barça. Mathieu es reivindica. En el tram final del matx, el nou Bimba d'Or, Daglas, surt a la gespa i factura un football estremidor, radical, net i cum-laude. 5-0 + 0-4.

Sensacional estrena a la Penya del nou agent de la Zepo, "Avi Josep Zepo". El flamant bogardià presideix la caserna del Golden al costat del seu fill Ramon Zepo.



Nico Nubiola no riu ni quan el Madrid cau eliminat. Tenim les proves... A la pantalleta, Pinotxo in Action:


DAGLAS, PILOTA D'OR!
EL BOGARDISME CONQUEREIX EL FOOTBALL. FELICITATS DAGLAS!




Primer de tot. Llibertat d'expressió
 i pau a tota la terra. 
El nostre Xarli ens saluda. 
Gentilesa del Senyor Canons. Bogardisme.


 El Barça tritura l'Atlético tot i esperant la pilota d'or de Daglas i fent temps per les eleccions. 3-1.


Avui ha estat el dia dels TRES SUDAMERICANOS. Messi, Neymar i Suárez han fet els tres gols. Un Barça a mig gas (a mitja llum de gas) que ha trobat a faltar el crack Daglas. Tot i l'absència de Daglas, els tres de davant han tirat d'ofici. Què serà aquest Barça quan torni Daglas?


  Tenim imatges de Daglas signant autografs per la canalla, acompanyat del seu preparador físic, el gran i únic sindic Josep.





Una jornada de gran germanor al Golden Corner. Hem rebut la visita de Núria Feliu, Jan Laporta i Carles Belda. Temps d'esperança. Aviat tindrem en Daglas i volarem lliures vers el cel absolut.



Tenim imatges de la trobada anti-artista a la taula del Golden Corner.   Esnaola , Nico Nubiola , Eduard i Canaló, han escalfat l'ambient d'una gran nit de "football" , compartint taula amb els bogarders Joan Oliver "El Pirino d'Ocata" i el genial Syd Barretina amb la seva samarreta model "Dark Side"



diumenge, 4 de gener del 2015

LA LLUM DEL GAS IL·LUMINA EL FUTUR. ZUBISOLUCIÓ AMB DAGLAS. BONA ENTRADA D'ANY. ANOETA ENS VA COM UN TRAJO FET A MIDA. BOGARDISME FASCINANT. ANTIARTISTES A DOJO. GRAN ACTIVITAT DERMOESTÈTICA. BOMBINADA IMPARABLE....DE TOT I FORÇA EN AQUEST BLOG, EL VOSTRE BLOG. LA VEU DEL POBLE INSURGENT. LA PÀTRIA DE LA PILOTA I DE L'ART.

 SEMPRE SOM AFANY 
I L'AFANY ÉS FUTUR


La llum del gas il·lumina el tram final de la temporada. Aquest Barça necessita una aliança entre el bogardisme i la llum del gas. Entretant tenim la porta oberta... Maneta a l'Elx (5-0) amb flaires de gas i adoració a Déu Messi.

  
ZUBISOLUCIÓ FINAL: 

EPIFANIA TRIOMFAL AMB L'ARRIBADA D'EN DAGLAS AL CAMP. TOT SOLUCIONAT. 
EN DAGLAS TÉ LA CLAU DEL NOU BARÇA 2015-2016. 

Que tremoli l'enemic!



Anoeta ens agrada i el partit jugat en aquell colisseu ens ha agradat molt i molt. 



Dediquem el bon joc al nostre home fort del 2015: Petroni. 


Tenim un present a prova de bombes i bombatxos. Gaudim superlativament del joc barcelonista. Estem molt i molt contents. La mesura anti-fitxatges aprovada per la "casta"casposa Real FlorenUEFA-FIFAtónguez ens agrada i molt. Un any picant pedra i fent pedrera i assolint un equip de poble, del poble i per al poble. El resultat del partit a Anoeta és meravellós i ens obre totes les portes cap a l'olimp dels escollits. Som lo que sembrem. Som el poble bogarder. Estimem el que som i no ens cansarem de dir que ser bogardista és més important que ser persona. Feliç any nou a tota la gent de bona voluntat. 

Tenim imatges nadalenques. Jordi Rovelló mastegant el gall-dindi nadalenc dins d'un entrepà d'autor i el tradicional bany de Sant Esteve a la platja d'Ocata amb en Joan Patateta (amb els nous llavis de "quita-y-pon" corresponents al model Angeline Jolie...),en Tarzan Goliat Valls i l'il·lustre Joan Farregarde. Ocatins abogardats, valents, sense por al fred i....molt ben acompanyats per una representació de l'escola de sirenes de la Calandria.





Primer de tot, la fotografia més excitant de l'entrada de l'any nou: Albert Sinderes, soci de la Penya Bogarde. Home andrògin de cos corporal i rictus ixent. Malabarista de la paraula. Un perfecte bogardià de mirada astuta i rostre de foc.

 

Anem de cara al blat i ben lligat. El cap del bogardisme reusenc és l'Eduard. Antiartista, gentleman, fumador de puros, ben vestit, sagaç i enginyós. Mireu-lo. Acompanyat de la seva nova adquisició. Na Marta Coma, la reina del carmí(Bourgois d'amour 44). Ja heu vist que darrerament això dels pintallavis és com una plaga. Tot quisqui es pinta. No hi ha edat ni senyora que es resisteixi a la barra màgica.



El murri d'en Nico Nubiola no es xupa el dit. No en té prou amb fer Diana. Ell s'atansa a qualsevol contingència de la vida. Ni més ni menys que na Scarlett Johansson. Poca broma amb l'escultor que no admet rialles. Poca broma i molta consideració. El temps està del seu costat. L'any 2015 pinta a mega-Biennal 2015-1016 a les mil galeries d'orient i d'occident. És molt bo. Bogardià de cap a peus.



Eufória amical entre els veterans del Miramelindo. Ells anaven perduts per la via lactea, sols i errants, fins que l'arribada del bogardisme els va reunir i els ha fet inseparables, venturosos i agermanats. Heus aquí l'espina dorsal i la columna vertebral del moviment antiartista. Gent de lletres, de números, de granit i de barca.
Conrad Canaló, Eduard, Nico Nubiola i l'Esperit d'Esnaola. El Dream Team de l'anti-artistisme. Colossals i genitals. Són lo que sembren i no són el que semblen. Són ells.



La divisió dermoestètica de la clínica Sbobet no fa vacances. La comanda del veterà bogardià, de l'home dels mil pistons, del sempre pistonut Joan Estruch, de l'home que s'assembla a Boris Karloff, ja la tenim aquí. Estruch estima a Penélope Cruz. Estruch sap que mai la tindrà de parella estable. Solució: Demanar una rèplica dels seus llavis i sotmetre el seu cap a les mans màgiques del doctor William Sbobet. Resultat infalible. Mireu la foto i preneu nota per si us interessa adobar el vostre rostre d'un aire renovat i jovenívol.



Les prestacions virtuoses del gabinet dermoestètic Sbobet no tenen fronteres. El trio Bombí de Gràcia ho va demanar i el gabinet no s'ho va pensar. En un plis-plas, els llavis de na Silvia Munt encolomats a cada una de les boques dels nostres socis graciencs... Laurejada, Espronceda i Toni Xiulet, ja esteu servits i tips!


I com qui no diu res....el bogardisme de la Cerdanya entra en escena. Els xicots del Bar Central de Puigcerdà. Els Quintero, han estat capturats per les nostres càmeres ocultes i els hem enxampat disfrutant del magnífic matx de football entre el Barça i la Real Sociedad de San Sebastián.


Quina relació tenen la bona gent de Puigcerdà amb les recomanacions anti-artístiques de Nico Nubiola? Atenció a la dimensió desconeguda...

El món és un mocador: PETRONIO ÁLVAREZ QUINTERO.



Tanquem redacció. Saludem a la nostra pubilla miliciana i insurgent. Núria Feliu ens mostra les seves credencials de lluita i compromís amb uns colors, amb un poble i amb una causa.