PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 23 de març del 2014

EL BARÇA DESMUNTA L'ESPANYOL A DOMICILI I ENCARA LA LLIGA * EL REAL MADRID MARXA DE L'UNIVERS I VA A LA DERIVA PER LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA SEVILLANA * GRAN PRESTACIÓ DAVANT DEL CELTA + MARXA DE LA DIGNITAT A MADRID AMB UN CRIT LLARG I VALENT : " FLORENTÓNGUEZ, FOT EL FAVOR DE REVERENCIAR AL CAMPIÓ, CALLA PER SEMPRE I MARXA A PLUTÓ "

 
COMENÇA L'HORA DE LA VERITAT.
EL GOLDEN CORNER ES MOBILITZA A SAC
SOTA ELS DESIGNIS MILITARS I SINDICALS
DEL PRESIDENT CALIQUENYO.

Fotografia superior: 
Uniforme de guerra de la divisió bogardiana.
Foto: Caporal Quim.
Foto: Caporal Lord Demian.
Foto: Alferes Martinis.
Foto: President Kalikenyo.

Moltes coses passen. El Tatabarça supera al violentíssim Espa(ñ)ol del mariatxi Aguirre ("...y la cólera de Dios"). 0-1 messiànicament ben parit: Barraca, escac i mat. Està cantat: Guanyarem moltes guerres.


Saludem els nostres amics de Gràcia i de Puigcerdà. Dia luctuós per la gent del Trio Bombí (Xiulet, Laurejada i Espronceda) que avui han xapat LA PERLA de Gràcia. Seu bogardiana de curta vida. Per contra, però, els Germans Quintero de Puigcerdà segueixen el bogardisme rural des de la seva catedral del Bar Central de la capital de la Cerdanya.


Ens arribem notícies internacionals. La Penya Barcelonista de Bergamo (Itàlia, Llombardia) s'agermana amb el bogardisme i ens mostra les seves credencials.


 Nico "NN" Nubiola presenta el projecte escultoric "Coma 44" i exhibeix la primera fase en rigurosa i seriosa primicia.



La campanya "Al football tots de gorra i de gorra" comença a caminar i obté el vist i plau del bogardisme. Salva+Moore+Toni G ens presenten els seus models "revolució industrial britànica". Colossal repertori de gorres en Tweed, Cheviot i Shetland. 




El "Corasson Loco" entona el seu mambo en plena apoteosi blaugrana. Heus aquí la contorsió elèctrica del Pep Albert...


Ressenyem una acotació acadèmica. Conrad Canaló ha trobat la paraula màgica que descriu el fet bogardià en estat pur. Mireu la pancarta i comprendreu la veritat de tot el que passa en aquest món.

Menysoscefa!




 I per si ens quedem curts...Marga Bosch, Manel Cuyàs, Joan Pera, Espartac Peran i Jaume Creixell, organitzen la dissidència mataronina del bogardisme. Tots vesteixen igual. Són astronautes perduts.


************************************************************

 El molt Il·legal Madrid marxa a la deriva més enllà del cosmos i es perd dins de la dimensió desconeguda. Sevilla dicta sentència i Florentónguez és un zero sota zero que s'arrossega com una serp ferida de mort. Cristiano s'estima molt i es pinta molt. 



Plora molt el portuguès ric, maco i bo. 

 

Tot és maco. Molt maco. I ara comencem el reportatge del segle. Comencem per la ja habitual festa dels cambrers del Marina Golden Corner, rialles i més rialles. Mostrem la festa mundial desfermada en acabar el funeral de Sevilla.





LA FESTA MUNDIAL DEL BOGARDISME



DJ SONG PUNXA SARDANES AL CLUB MARAGDA







ARRIBA EL SONAR ABANS D'HORA


GATZARA A TONA...


AMBIENT A LES NACIONS UNIDES


SHOW AL CEMENTIRI DE L'ALGUER


FESTA A KUALA LUMPUR


FESTA DE L'ESCUMA A REUS


GRESCA A XICAGO


KARL MARX BALLA HIP HOP A BERLIN


 L'home marcador, Louis de Funes, 
ho diu clarament: BARÇA 3, CELTA 0 


Parlem clar. Guanyem i manem. I ara toca parlar de Valdés. El xicot està tocat i hem de fer pinya amb ell i amb el gran Pinto


D'entrada ja sabem que després de que el Real Madrid imposi el canvi de nom de l'aeroport de Barajas amb el record d'un tal Adolfo Suárez, nosaltres anem més forts i ja tenim el nou nom del nostre aerodrom internacional. Aeroport Victor Valdés. Feina feta.


Més coses, més efectes colaterals del bogardisme.
Apareix la dissidència mataronina encardinada en el tandem Manel Cuyàs+Marga Bosch, són el costat fosc del bogardisme. Han begut oli.

 
Més tela al sector masnoví. En Patateta ens presenta el nou soci Goliat "Tarzan". Poca broma!


Més tela encara. Art és art i Nico Nubiola esculpeix en pedra picada l'amable model Marga Bosch


Darrera hora 
des de la clínica Sbobet
 
Les analítiques demostren que Messi estima els seus colors i que Cristiano està ego-enamorat de la seva gomina. Tenim el resultat del dossier Sbobet i us el mostrem a continuació.


TATA BARÇA: 
L'ORGASMATRÓ!






DJ Song canta i balla des de la banqueta 


El bogardisme es contorsiona en el bar



  
Lenin i Trotsky saluden al bogardisme




Festa grossa a la dimensió desconeguda

Florentónguez s'ajusta les ulleres i riu impostant una dentadura falsa comprada a Andorra. Mireu-lo. És ell. L'estimem molt.


 ELS CAMBRERS DEL GOLDEN CORNER MARINA SALUDEN AL REAL MADRID







3-4 A DOMICILI

Els carrers de Madrid colapsats per les marxes de la bogarditat indignada. Caliu proletari a les portes del Bernabeu. Resposta colossal del Barça.


Ambient desfermat en un Golden Corner explosiu. Tenim fotos de la gran nit. Mireu-les. Molta gent. Molta gent!

    
Notícies colaterals. 

Núria Feliu, agenollada, empeny el barcelonisme cap a la gran barraca final. 

 
Abans del xiulet inicial s'ha presentat el flamant nou soci  Farregarde. Operació exitosa en mans de l'equip Mentxu Alpari & William Sbobet. Farregarde exhibeix una mixtura facial amb trets del mateix Winston Bogarde.



A l'esquerra la imatge anterior del nou soci Farregarde i a la dreta la de Winston Bogarde, que ha utilitzat l'equip mèdic Alpari & Sbobet per a l'operació facial demanada pel mateix soci.

Els nostres amics graciencs del Trio Bombí. Festa grossa a la seu bogardiana del bar La Perla.



El comandant Ramon Zepo desapareix uns minuts del Golden Corner per anar a buscar tabac i es troba a la sòcia Marta Coma a la cantonada.



El biòleg major del bogardisme, Doctor Hans Esclop Romesco, presenta les seves credencials acadèmiques. 





Xerrada a la seu de la Penya dels savis Hans Esclop Romesco i Conrad Canaló, analitzant la victòria fantàstica d'aquesta gran nit de "football".