PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 26 d’octubre del 2013

TATA ARRASSA EUROPA ( MADRID I MUNIC TREMOLEN PENSANT AMB EL POTENCIAL DEL TATABARÇA ) + EL FC BARCELONA DE BARCELONA DEIXA K.O L'ESPANYOL DE CORNELLÀ I EL PRAT + JOSEPH BLATTER NOU PRESIDENT DEL FC BARCELONA + CELTIC DE VIGO 0 BARÇA 3 + EL BARÇA DE TATA & VENABLES ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA 2013-2014

El Barça de Tata és el Barça que mai perd. 
L'enveja que provoca aquest equip i aquest estrenador arriba a Madrid, Cincinaty, San Marino, Andorra, Brisbane, Santpedor i Munic. El Barça ataca, ataca, ataca i marca, marca, marca. 
El Barça és colossal i el seu entrenador és Déu.
Eurobarça 3, Supermilan 1.


Jordi: cambrer amb classe i estil (estil Tata).


Xuang Xil·li: Lluitador amb classe i estil (estil Tata).


Ferran Acord d'Ordió: Lluitador amb classe i estil (estil Tata).


 Quim Indignat: Activista amb classe i estil (estil Tata).


Comandant Zepo i Max Corner: 
Saviesa i ordre amb classe i estil (estil Tata).

****************************
**************************

FC BARCELONA 1
RCD ESPANYOL 0


Un rival estimulat i dirigit per un entrenador que respon al crit de Aguirre y la cólera de Dios no pot aturar un Barça tranquil i genial. 
El tatabarça travessa camps de tota mena i sempre guanya. Alexis marca, Messi descansa i la castanyada funciona com cal. Som aixó i som així.
Ens ho hem passat molt bé. Un futbol espectacular i madur. Collita 2013. Anem molt bé.


Tenim precioses imatges de la trobada fresca i ardent del binomi petoner entre la sòcia Marta Coma i el nostre guerriller Joan Patateta. Orgullós del seu aspecte, Patateta manté el pavelló molt alt i es retrata davant de la plana major del bogardisme. La Coma tampoc es talla. Mireu-los. 



La gent amiga del Bierzo Azulgrana ja exhibeixen les seves credencials al carrer Sant Antoni, just davant del Golden Corner premianenc. Gent com cal. Compromesos, amics, lluitadors i coherents. El bogadisme del Bierzo marca la línia i guanya suports catalans. Són el Frente Solidario Laciana/Bierzo.



Mireu com van les coses a la graella. 
1/ Tata governa, 
2/ el segueix el Cholo 
i 3/ en Carlo Ancelotónguez perd pistonada.



Patateta & Coma. 
Les estrelles del bogardisme sentimental.

***********************
 ESPECIAL BLATTER DE LA CALZADA

Joseph Blatter presenta les credencials i arrassa. El gran dirigent del football mundial, cap de la FIFA, Blatter ja és el nou president del FC Barcelona. La gestió del bogardisme ha estat exitosa i reeixida. 


Blatter al poder! 
 


MITJA NIT A GLASGOW (GALICIA)
CELTIC DE VIGO, 0
BARÇA, 3

Crònica des de Glasgow (Galicia). El FC Barcelona contraataca, convenç, executa i guanya. Un poderós Celtic de Vigo s'estabella contra la muralla de Tata Martino-Venables i no pot amb el poderós contraatac culé. Nitrat i Francisquet oficien de contragolejadors i tot segueix vent en popa a favor dels campions 2013-2014.

Ja tenim les primeres imatges del fenomen insòlit del METALL A LA GOLA. La proposta gutural esdevé el marc incomparable de l'acció amatòria de la parella de la tardor. Marga Bosch i el sindic Josep ja viuen a l'interior de la gola i conviuen amb el metall. Un encert del bogardisme més sofisticat.




Escac i mat. El Barça de Tata i Venables (tots dos en format pistatxo) es proclama campió de la Lliga 2013-2014. El Real Madrid cau en picat jugant a la seva manera. Patades, empentes, insults i tangana. El Tatabarça desmunta qualsevol signe vital d'un Real Madrid enfangat en el despilfarro de Baletónguez. Tremendo.







 Neymar clava i balla. La samba creix en escreix. Alexis és el tauró descomunal que peta pilotes i clava bimbes de nitrat i sofre. Les coses són com són. El Barça té la millor defensa del món. El Barça no necessita mig camp. El Barça té un gran porter. El Barça té una davantera única.







  AMBIENT DE GALA AL GOLDEN CORNER DE PREMIÀ DE MAR

      Una ZEPO molt crescuda i amb un portentós Zepo-Capello








Meravellosa la capacitat de reacció del Puro Kalikenyo. L'astre del puro ha aparegut com un coet en el bar acompanyat d'Andreu Nin i ha proclamat la nostra unió proletària.




Impresionant la presència del nou bogardià Esclop Romesco. Aquest portentós empordanenc s'incorpora a l'armada bogardiana.






Avui presentem una nova bogardiana. La nostra amiga ucraniana a Madrid: La Natasha Grinenko!

 

diumenge, 20 d’octubre del 2013

A LA LLIGA I A LA CHAMPIONS: LA SOLITUD DEL CORREDOR DE FONS


EL BARÇA EMPENY LA BOLA EN TOTS ELS TERRENYS. LIDERS A LA LLIGA I LIDERS A LA CHAMPIONS. EXPEDIENT COBERT A SAN SIRO AMB EMPAT GLORIÓS A MIG GAS.
 

La solitud del corredor de fons. El FC Barcelona és el lider solitari de la lliga. El quadre del Tata s'exhibeix a Pamplona en un matx de força, velocitat, tècnica, creativitat i virtuosisme. 0-0 davant d'un Osasuna de pedra picada és sinónim d'exit. 

Mireu el bogardisme desplegant sengles banderes en negre i roig.




TÓNGUEZ EN ACCIÓ CONTRA EL MÀLAGA


Entretant, els nostres amics matalassers no saben guanyar al filial baixllobregatenc del Real Madrid. Insòlit. Parlant de l'Il·legal Madrid, dir que el tongo plana com sempre damunt la gespa i que Florentónguez segueix empastifant la catifa amb bitllets, bitllets i bitllets. Florentónguez no dóna la cara i empeny la canalla a repartir els calers.

 A la mitja part del matx Osasuna-Barça ha aparegut el doctor William Sbobet acompanyat de Salva Caballero, Cigró de Tona i Joan Patateta. Tots ells vestits de soldat roig i preparats per rebre les instruccions de la Zepo. La revolució bogardiana incrementa el seu militarisme i vetlla per la bona salut de les comunes de Sants, Abella i Ciutat Vella. 
                               


Núria Feliu i Regina Dos Santos 
comparteixen el vertex presidencial 
d'una penya invencible, armada, 
orgullosa i disciplinada.


La Penya Bogarde ha rebut la visita a Sir Salva Hammer. El nostre amic ha arribat al Golden Corner conduint el seu flamant Rolls Royce (adquirit per subscripció popular). Un gran amic. Noblesa proletària amb denominació d'orígen Pineda de Mar. La imatge ens mostra la seva arribada a l'aparcament dels membres de la Penya Bogarde i el seu Rolls vermell (amb matrícula personalitzada , les sigles WHU corresponen al nom de l'equip del seu cor i que no es altre que el West Ham United) , queda clar que ha aparcat al costat del Rolls platejat , propietat del Comandant en Cap de la Zepo .

 
IMATGES DEL PODER DE LA ZEPO.

GRAN PARADA MILITAR DE LA ZEPO 
I DETALLS DE LA PROPAGANDA
 D'ALLISTAMENT POPULAR 
A L'EXERCIT ROIG BOGARDIÀ 
DIRIGIT PER LA ZEPO.



Avui ha estat la nit de la Zepo. Gran la Zepo. Armats, disciplinats, blindats, savis, ferms, fidels i bona gent. La Zepo domina amb mà de ferro l'escenari. La penya disposa d'un gran motiu d'orgull. Ha nascut l'exercit roig bogardià. La Zepo és la garantia d'ordre d'una penya inexpugnable. L'estrella roja de la Zepo oneja i brilla enmig d'un cel de plom. La revolució bogardiana entra en una fase de militarització, voluntariat, guerrilles, milícies i canons. La Penya mostra la seva fortalesa al compàs de la marcialitat zeponenca. Tenim les fotografies del desplegament militar de la Zepo. Mireu-los. Tota la Zepo -homes i dones- en els cartells, pancartes, desfilades, tancs i propagandes de tota mena. 

Glòria a l'exercit roig bogardià. 
Glòria a la Zepo armada, potent i poderosa.




 


dilluns, 14 d’octubre del 2013

Volem pilota i la volem sencera!

Volem pilota. 
N'estem tips de desconnexions 
per culpa de les seleccions. Prou!
No ens agrada la conyeta de la FIFA. Volem lliga i volem champions. Volem pilota! 



AFERS EXTERIORS:


...Però el bogardisme no s'atura. Tenim notícies gràfiques de la visita de la delegació exterior bogardiana al marc incomparable del Saló del Tinell de Barcelona. Sor Judith i Hermano Ramon lliuren el codi B-1 a la nostra pubilla major Núria Feliu. Tenim les fotos. El codi B-1 és el secret més preuat del bogardisme insurgent. El codi B-1 inclou la contrasenya que permet entrar en els laberints secrets de la comuna de Sants i a la temible línia Maginot que enllaça el subsol entre Sants, Premià de Mar, La Sènia, Abella de Ripollès i Montserrat. La trama bogardiana es manté intacta i amatent davant els moviments de l'adversari de classe i de gespa. La fotografia superior és prou il·lustrativa. Volem que la pilota llisqui damunt l'herba. Llisqui sempre!

Arriben notícies des de les muntanyes interiors. La temporada dels bolets es posa en marxa. El boletàire Puro Kalikenyo -degudament equipat i uniformat- caça bolets i ens mostra un flamant exemplar del Rovelló Jordi. Aquest bolet és una espècie de difícil localització i es compta només un exemplar per cada temporada. Kalikenyo l'ha caçat i ja el tenim encistellat.

  Activitat frenètica a la divisió dermoestètica de la clínica bogardiana. William Sbobet confirma la seva condició de número mundial en l'especialitat. El soci Cigró de Tona, seguint l'exemple del distingit Joan Patateta, es sotmet a una delicada operació facial i obté els llavis de la Brigitte Bardot (el bogardisme clínic accepta qualsevol petició i la seguretat social de la cooperativa bogardiana facilitat un servei gratuït a tota la classe obrera). 



Mireu, mireu. Vosaltres mateixos. El Cigró, Caballero i Patateta estan molt contents amb els resultats obtinguts.


  S'escalfa l'ambient a quinze dies del partit contra l'Il·legal Madrid - Bankia : La nit del pistatxo està assegurada. Us comuniquem que hem declarat el partit Barça/Madrid com la jornada mundial del pistatxo. Un homenatge en tota regla a Tata Martino. Aquell dia tocarà pistatxejar les nostres vides. El Golden Corner del bar Marina de Premià es vestirà de pistatxo i s'exhibiran banderes, guirnaldes i motius del color de moda. Donarem instruccions a tota la concurrència per tal que assisteixin al bar amb detalls, complements, roba, referències i al·lusions al color de la vida. De moment us mostrem la fotografia de promoció de l'esdeveniment.  Lenin, Sir Salva Hammer, Lord Demian, Caporal Zepo i Ernesto Olañeta es retraten amb els seus polos pistatxos i criden a les masses a seguir el seu exemple quan arribi el dia assenyalat.

 
Novetats alemanyes. Tristes novetats des de Munic. 
Lamentable escena.
Josef Güardiolhaussen s'engreixa ostensiblement a la festa de la cervesa. Una panxa impresentable. Compareu les dues fotografies: Güardiolhaussen castiga el seu ventre amb xarop de malta de segona mà i, en canvi, Tata Martino s'aprima a base de Priorat amb porró (sense tacar el polo pistatxo). Compareu-los. 





  Tanquem agència amb la sorprenent novetat que ens arriba des de Madrid. La plaça del Sol acull el nou embaixador bogardià a Madrid. Informem de la seva estrena en el càrrec amb unes gestions d'intermediació amb l'agregada cultural russa per tractar sobre les arrels històriques del bogardisme en temps de Trotsky. Tenim les fotos del nostre embaixador Toni G Estrader (equipat amb un birret cosac que li abriga la clepsa).