PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 23 de desembre del 2012

JA TENIM GOVERN BOGARDIÀ + PIQUÉ SALUDA EL MÓN I EL MÓN SALUDA TITO VILANOVA I TOTS ELS ASTRES BALLEN ENTORN DE LA SEVA FIGURA



Publicitat bogardiana:
Hem inaugurat la nostra nova seu a Nova York.

****************

DARRERA  HORA: 


JA TENIM NOU GOVERN!


Presentem la primicia del nou govern bogardià. Aquesta fotografia ens mostra els components del nou govern bogardià que, amb el suport de la junta directiva (organ on resideix el poder absolut), guiarà aquest país per uns camins corulls en copes, lligues, champions, barricades, tempestes, festes i serenor.
D'esquerra a dreta (segons les agulles del rellotge): Josep Cinta Vermella (sindic), Hermano Ramon (afers espirituals), Pare Zepo (relacions internacionals), Marga Bosch i el seu Verb (comerç), Lord Demian (finances), Marta Coma (estètica), Winston Bogarde (president), Esperit d'Esnaola (navegació i marina), Núria Feliu (exercit popular), March Smart (serveis secrets i interior), Andreu Nin (justícia), Pep Albert (cultura i espectacles) i Puro Kalikenyo (sanitat, salut i disciplina).




BONES FESTES!



Nit de glòria -una nova nit de glòria- damunt l'herba. Grandiositat!

Esplendor a l'herba. Tot el món és un clam i els astres giren i ballen entorn la figura de l'estimat Tito Vilanova






El mateix dia que Pep Guardiola aterra al Prat. El mateix dia que Jordi Roura demostra que no és un karanquillo qualsevol. Des dels grans temps de Van Gaal, el FC Barcelona és una universitat d'entrenadors: Van Gaal, Reijkaard, Guardiola, Vilanova, Roure...Massa!







El Barça li etziba 1-3 a tot un poderós cavall del vent: El grandiós club de Zorrilla, el Valladolid. Tot és impecablement rutinari. 
Tot és blaugrana. 

El Marina Golden Corner ha plantejat diverses línies d'atenció. Anem a pams. Els activistes del sector ultraesquerrà del bogardisme han organitzat una exitosa recollida de signatures que reclama a Florentónguez que mantingui Mourinho a la banqueta amb caràcter vitalici, permanent i etern. 









La cambrera Núria s'incorpora 
a la plataforma bogardiana en horari de tarda.


 Pep Albert balla tots els mambos que es deriven de la simfonia de punts cantada per una massa social fervorosa dirigida per Jordi Rovelló, Gina Lolobogardinha,i l' Hermano Ramon .






Lenin Argento oneja els colors del Boca Juniors i el president Moore de la penya llueix la parka mod amb un orgull il·limitat línia Keep the Faith.


 El secretari Henry balla un "rock and roll" amb la gran dama Zepo. Som fantàstics.





Messi estrena tall de cabell sistema Llongueras.






El Marina Golden Corner esclata des de tots els angles: 
Gol Sud, Gol Nord, Grada Anxova, 
Tribuna Zepo i pati de butaques.


Canvi d'escenari: Cambrers riallers!
Saludem Mourinho!
 


El temps peta i no deixa respirar ni un instant. 

Acte seguit es desferma l'esfondrament de la casa blanca, el naufragi del Titanicpérez, la caiguda de l'imperi romà, la tempesta de sorra, el crack del 29, la fugida de Sodoma i Gomorra. Cristiano i Mourinho toquen el dos i es converteix en dues estàtues de sal petrificades en el bellmig del camí de les temptacions. 






L'olla d'en Pere Botero treu flames i fums multicolors. Es consuma la decadència del "otrora" galactic Madrid. 
El geni Pellegrini -elegància, corbata, bon cabell, bona retòrica, educació, bonjanisme, art i saviesa- 
tritura i esmicola l'eix del mal mourinhenc.

 
 Pepe Brutus esclafa cames i esquenes, marca de la casa. 



Els turrons dicten sentència. Nosaltres volem Mourinho per sempre. Estimem Mourinho. Ens agrada molt Karanka, Mourinho i el ministre Wert.  
El trio calavera dels madridistes ens mola. 
Ens mola cantidubi dubidà. Ens excita mogolló. 
Ens agrada mazo i demassié pal body

 Mentrestant , el Casillas castigat a la pisarra ... 


El Real Madrid és maco, agradable, necessari i nutritiu. 
La nit dels titants: Malaga 3, Real Madrid 2
Un plaer. 16 punts com 16 sols, com 16 sanglots, com 16 xupitos, com 16 nadals. 16, setze, "dieciseis". 16.




Darrera hora: Eva Zepo sorpren Florentónguez pelegrinant (com Pellegrini) a Montserrat.
 

I la penya ja té facebook: cliqueu "penya bogarde" i escampeu la bona nova arreu del sistema planetari. Un petó ben fort, Tito!

BONES FESTES! DISFRUTEU I PARTICIPEU!

dimecres, 19 de desembre del 2012

TITO VILANOVA

Des d'aquesta tribuna fem arribar un missatge de suport al nostre entrenador TITO VILANOVA.


Oferim l'espai de comentaris d'aquest article a tot el públic bogardià (o no) que vulgui dir la seva i expressar missatges de solidaritat.










DISSABTE VINENT,
PARTIT A VALLADOLID.  
TOTHOM AL MARINA GOLDEN CORNER. HOMENATGE BOGARDIÀ
 A L'ENTRENADOR I AMIC.

diumenge, 16 de desembre del 2012

Genets a la tempesta i el futur assegurat


BENVINGUT A LA GLÒRIA, 
MONSIEUR ABIDAL.



PRIMÍCIA MUNDIAL !!!

Ens acaba d'arribar a la nostra redacció una imatge des de la bonica vila alemanya d' Starnberg i que donarà la volta al món.   
Tito Vilanova s'ha desplaçat d'incognit a Starnberg per veure de primera mà les evolucions sobre el terreny de joc dels 3 alevíns de la família Zepo i que ja entrenen de cara a formar part de la succesió natural d'alguns dels jugadors del Barça .

 (PHOTO BY EVA ZEPO)

Anem a pams, com es pot veure a la fotografía, la Hannah ja mostra maneres sobrades sota els pals de la portería i  ja es pot dir que serà la futura portera del Barça femení a la màxima competició.
L' Egon (amb la gorra) ja deixa clar el seu mestratge en la direcció del joc i queda clar que Xavi ja té un substitut de garantía.
En Lukas, murri com ell sol, apunta molt bones maneres i no cal patir pel recanvi d'en Messi.
El Mestre Tito no perd el temps i els seus aplaudiments deixan clar que sap el que es porta entre mans i ja negocia el fitxatge d'aquestes 3 figures.  Impressionant !!!

ANEM FORTS, MOLT FORTS .....   
 


Genets a la tempesta perfecta. Riders of the Storm. Anem a 
 pams. Descodifiquem el laberint de la lliga BBVA. Primer de tot una salutació al nostre ambaixador britànic a Cartagena, Lord Demian




Ara toca descriure la seqüència màgica de la tarda prodigiosa. Som-hi! L'infern del Bernabeu estava escalfat gràcies a les bones arts del més gran entrenador de tots els temps: Mourinho
 
Volem Mourinho per sempre més. Però fem memòria i recordem que ja vam assortir la clientela amb la gran notícia del reforç tècnic a la banqueta del Real Madrid amb el nou megaentrenador Juan Ignacio Wert. Convé recordar que la troika dirigent blanca està formada per Wert-Mourinho-Karanka






Pinta molt bé. Ara tornem a la tarda màgica. Estadi Santiago Bernabeu: Un modest equip de les modestes viles de Cornellà i el Prat de Llobregat ha empatat davant de l'equip més violent del món. 2-2. Tucàn al Bernabeu. Preciós. Precís. Primorós. Maco. La banqueta de la troika ha petat i els tres tenors de l'acadèmia blanca han perdut l'oremus bebent cava català i bacallà d'Islàndia. 


Meravellós. Mourinho queda't a casa. 
 Et volem per sempre. T'estimem.


 

Fase 2. Nou Camp. Un gran At. de Madrid planta cara i practica un bon futbol (quasi football) però acaba clavat dins de la xarxa blaugrana. El festival titista mereixia una trucada urgent des de Central Park. Ens consta que Pep Guardiola, finalment, ha saludat l'hereu Vilanova. La trucada s'ha fet pregar però ja ha arribat. Ja era hora, Pep! Saludant al teu mestre Tito!






Ambient de gala placídia al nostre Marina Golden Corner. Avui hem comptat amb la presència del gran colxoner bogardenc Raul B. Un gran home. Esportivitat de primera entre amants del bon football. Excel·lent prestació del penyisme abogardat a la sala, al carrer, a la plaça, arreu. Els dies passen i el Marina Golden Corner es consolida com el punt neuràlgic de la revolució bogardiana. 

 

La Zepo engreixa el gol oest, la Gina Lolobogardinha escampa la seva alegria entre les masses bogardianes, les cançons es multipliquen com bolets. La festa permanent. Gols. Gols. Gols. 





 
Al carrer es respirava l'ambient del gran football: Munió de hammers, culés i el colxoner bogardià Raul B. 







 
Unitat total en el dia en que Villa ha estat rebut amb la força dels bogarders i la genuflexió honorable del gran Kalikenyo.


 Encarem el camí de la primera lliga vilanoviana (o potser, per dir-ho millor, d'una nova lliga de les tantes que ja ha guanyar l'astre de la banqueta d'or i mestre de guardioles i carmanyoles). Encarem el camí de Wembley. Les coses clares. Al sac i ben lligat i bones festes tinguem. La revolució bogardiana continuarà sense treva. Núria Feliu presideix el firmament amb mà de ferro. No oblidem quina és la clau de totes les claus. La clau té nom de dona i cognom d'home: Núria Feliu








dimecres, 5 de desembre del 2012

FESTIVAL DE MÚSICA CELTA A BALAIDOS + NIRVANA A CORDOVA + THRILLER A CAN BETIS + TORPEDO MÜLLESSI + BOMBA INFORMATIVA DES DEL VESTIDOR DEL REAL MADRID: EL NOU ENTRENADOR ESCALFA MOTORS + ELS MIRACLES DEL DOCTOR SBOBET + LES MERAVELLES BLAUGRANES + LA PARAULA DELS TXIQUITRAIDORS



DARRERA HORA:
FESTIVAL DE MÚSICA CELTA 
A L'ESTADI DE BALAIDOS.

El modestíssim Celta de Vigo destrueix definitivament el florentinisme i redueix el quadre blanc al tamany d'una bactèria. Mal començament del nou entrenador Juan Ignacio Wert a la banqueta madridista. L'ex-ministre i ex-torero no troba solució a la crisi endèmica del club més violent del món. Crisi terminal. Les gaites proclamen la gran festa dels druides de Vigo. Sopar popular amb senglar al campament dels celtinyes


CELTA 2, IL·LEGAL MADRID 1.  


Wert no carbura en el seu debut lliguer. 
Seguirem informant de la situació creada.
De moment, celebrem-ho a tot gas amb la millor birra Zepo Starnberg 100%.


 

 CRÒNICA GOLDEN CORNER 12/12/12
Ambient intimista al Marina Golden Corner per presenciar la darrera passejada de Messi damunt l'herba verda d'un estadi. El crack passa per allí i ensopega amb la bimba i la clava dues vegades. 
Cordova 0, Barça 2. 


Notícies picants al Golden: 

a/ S'ha constituit el senat del bar just a sota de la TV. Mauricio Elorza i Gabriel Sotillos, desglossen les claus de la crisi capitalista i no celebren ni els gols de Déu ni les cantades del públic. Fredor senatorial.


b/ Ambient de treball al servei informàtic bogardià: Emma Williams i Rachel Smith li etziben al teclat dels ordinadors i entren a plaer dins del panteó bogardià.



EXCLUSIVA MUNDIAL 
***********************
Ja tenim la primera fotografia de 
 JUAN IGNACIO WERT a la banqueta del Real Madrid. El nou entrenador ja comparteix la direcció tècnica del club al costat dels seus auxiliars Mourinho i Karanka.

(foto AEKK/Gomelski)



Anem per feina. Senzillament 1-2 a can Betis. Senzillament 11 punts vertiginosos damunt de l'il·legal Madrid. El quadre blaugrana peta tots els registres. Entretant a Central Park augmenta la baba d'en Pep però el noi de Santpedor segueix mutis i a la gàbia sense reconeixer el virtuosisme del gran Vilanova. Es gira feina per Maxwell March-Smart, l'investigador de la trama Soriano/Beguiristain/Guardiola. Temps al temps. Ara esperem l'informe secret de CENTRAL PARK.


Ambient de gala en un Marina Golden Corner inflat de segurates, zepos, espies i cascos blaus. Avui ha fet acte de presència una unitat dels cascos blaus, la parella Smith & Jones. Tensió i alegria. Bogardisme. 

MOLTA ATENCIÓ A LA FOTOGRAFIA INFERIOR:  
Al costat del duet de la ONU tenim un personatge clau. El bebedor de cervesa a morro es diu Tobías Mahler, és director d'orquestra, és alemany i és un geni de la batuta. El seu nom no té cap relació amb un altre Tobías que sovint acompanya al madridista. Aquest nou Tobías és un dels darrers fitxatges del bogardisme. "Oido cocina".


Molta atenció a Messi. El molt celestial torpediner argentí ja és el nostre TORPEDO MÜLLESSI i avui s'ha lliurat a les ordres del contramestre Esperit d'Esnaola, juntament amb el grumet Van Gaal


Seguim obtenint primicies del flamant entrenador blanc. Juan Ignacio Wert ja llueix xandall i toca herba al Bernabeu. La revolta bogardiana marcarà les passes del tenebrós quadre tècnic madridista. Temps al temps.





DARRERA HORA 
A LA CASA BLANCA

Els serveis secrets bogardians han descobert la personalitat del nou entrenador del Real Madrid: José Ignacio Wert. Els plans de Florentino Tónguez consisteixen en consolidar una tripleta tècnica formada per Mourinho (manager), Wert (entrenador) i Karanka (portaveu). Ja tenim les imatges del nou quadre tècnic blanc i les anirem aportant detalladament durant les properes dates. De moment, heus aquí el flamant entrenador Wert en plena sessió de gimnàstica. Informarem a fons. Tenim més material. Tingueu paciència. Això és una bomba informativa marca de la casa. El Bogardisme s'anticipa a la premsa i la clava.




Ensurt europeu enmig d'un dels millors partits de tots els temps. El totpoderós Benfica només assoleix l'empat a zero contra un Barça de perfil reservista. L'ensurt de Messi ha estat esvait gràcies a l'acció del facultatiu doctor William Sbobet i el nen ja està guarit de l'estrabada subvencionada per Florentònguez. Tot anirà bé. Nit de pau bogardiana contra un descomunal Benfica. Tenim un equip molt fort. La nit dels bons doctors. Sbobet Night.


Però no tot són flors i violes: El mercenari Txiqui, associat amb el trencanegocis Soriano, conspiren contra el Barça des del seu palau d'or a Manchester. La pèrfida parella mil·lionària està jugant amb foc i tempta Guardiola. Arriben greus noticies sobre els plans de Txiqui i Soriano: Volen birlar-nos una colla de jugadors. Estarem amatents. Enviem el super agent 86 Maxwell Smart en missió especial a Manchester. A la City of Manchester, of course!

Espectacle Coma!