PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 18 de novembre del 2012

EL BOGARDISME TRENCA EL SOSTRE. REQUIEM A SEVILLA I CAMPANADES DE MORT A LA CASA BLANCA + UNA NIT A MOSCÚ + SONG SONG CLARET & BLUE

Un Barça cofoi la clava i avança trencant records. Guardiola segueix sense felicitat Tito Vilanova. 3-1 a l'Alavés. Song és el rei i el silenci de l'enveja governa Central Park...Un novaiorquès ens ignora. On ets Pep?
Pep Guardiola: Ja saps que en Tito ho està fent bé?



El bogardisme trenca el sostre i converteix el Golden Corner del Marina en una enorme olla a pressió que respira jòia i germanor blaugrana. 

Avui EL MAÑO ha entrat per la porta més gran del nostre palau.  



EL MAÑO desferma bogardisme per tots els costats i ha compartit espai i tribuna amb la flor i la nata bogardiana. 


Avui també hem viscut l'esclat del gol sud del nostre bar. El bogardisme radical ja té un nou referent: Callejón Boggie. Un astres de la gargamella ardent. L'home dels crits més potents.


0-4 a domicili contra un potent Llevant. 11 punts amb 11 nois de la pedrera distancien el football del furbo.


I per si encara no n'hi ha prou: Avui Winston Bogarde ha obtingut una majoria absoluta sense pal·liatius i ja presideix Catalunya amb un govern descomunal integrat per Kalikenyo, Núria Feliu, Marga Bosch, Andreu Nin, Esnaola, Marta Coma, Hermano Ramón, Sindic Josep, Marc Smart, Pep Albert, El Cap de la Zepo i el gran Lord Demian.

El nou President Winston Bogarde celebra l'èxit junt amb la seva familia ...

EL NOU GOVERN DE CATALUNYA 


REAL BETIS 1, REAL MADRID 0


Campanades a Morts.



El nostre bogarder més "pistonut" en Joan Estruch celebrant el gol al crit de " Viva er Beti manque gane "

Recordeu que Winston Bogarde 
presidirà Catalunya ben aviat. 


I ARA, UNA NIT MOSCOVITA


El Barça ha anat a fer un bolo a Moscou. Dit i fet. 0-3 al temible Spartak. Anem de cara a barraca: Som carn de Champions i ja passem a la ronda que ens portarà al bellmig de WEMBLEY. Aroma de rutina europea. Però el plat fort estava al Golden Corner. Un festival soviètic extraordinari. La gent bogardiana l'ha feta molt grossa: Violinistes en el terrat, Katiusques, Vodka, remers del Volga. Plaer, Georgie Dan, nines russes, natatxes, gorres d'astracà, gel.



Així és la vida nocturna 
del bogardisme insurgent. 

El Vodka omple les taules del Golden Corner





























Els remers de la Penya : Toni G i Puro Kalikenyo

 Toni G i Puro Kalikenyo fent el ball de la Kalinka

Una nit presidida per un extraordinari Esperit d'Esnaola a tota màquina i a tota vela. El meravellós mariner ha dirigit la delegació premianenca davant de la catedral de Sant Basili. Puro Kalikenyo, Marc Smart, Andreu Nin i Pare Zepo han acompanyat al candidat Bogarde en la seva visita electoral a Moscou. Nit memorable. 





I un detall important: l'alineació de luxe del quadre moscovita. Lutobslavski, Tchaikovski, Smirnoff, Xostakovic, Casals, Falla, Kalasnikov, Yeltsin, Gudonov, Terlenka, Tovarich i Maiakovski. Un equip colossal. Una nit bestial. La nit roja sota el cel de Moscou. La nit del bogardisme incandescent i triomfal.
 

Escac i mat. El FC Barcelona és una màquina de fer football. En hores baixes de joc, guanya i convenç. Aquest equip té un timoner que l'entrena amb magisteri i categoria, Tito


Aquest equip té un cantant que dirigeix el joc, concreta jugades i clava gols. Aquest és el Barça d'Aleix Song Cançó. 3-1.  
Messi marca però Song l'eclipsa amb el seu gol. El nou himne arrassa al bar i al carrer: "SONG-SONG-BLUE-ÉS-EL-NOU-BOGARDE". El gol de Song supera el terrible i fastigós gol de l'Ivra-Traidor (aquella xorrada que va marcar d'esquenes gràcies a una frivolitat d'un porter despistat). 


Anem de cara a l'ambient del Golden Corner: Una nit de xerinol·la animada per una Zepo colossal que ha mostrat les seves millors gales uniformats de mariners soviètics. 


Una nit de grandiositat desfermada de part d'un Lord Demian agut i flemàtic, anglès i cartesià. Avui ha estat una nit de maquis i compromís. 


El candidat a la presidència de la Generalitat, Winston Bogarde, ha irromput amb els braços oberts -com en el poster electoral- escortat per Puro Kalikenyo , El Missatger i Lord Demian . La campanya bogardiana va endavant i crema les etapes que portaran al nostre candidat a la presidència de la Generalitat republicana. Bogarde és més i no "mas". Bogarde és la voluntat de tot un poble, 
la voluntat de la Penya.




Notícies molt bones ens arriben des del Bernabeu: El Bilbao li ha endinyat un golet de castanyoles a Iker Casillas i Cristiano Ronaldo segueix en caiguda lliure i sense aturador s'obre pas en el seu viatge al més gran dels fracasos. Tots els Ramis del món es reuneixen entorn de Mourinho i comparteixen roda de premsa. Molts Ramis als microfons acompanyen al pitjor entrenador del món.

diumenge, 11 de novembre del 2012

Això no té aturador.


Ha arribat l'hora de combinar les vagues i les revoltes amb l'ocupació de totes les institucions. El màquis obre foc, els carrers s'omplen de gent, les vagues arrelen i els vots porten el bogardisme a Palau. El vot del bogardisme insurgent és la voluntat de tota una penya que supera les marques i les sigles. El bogardisme pren el carrer i ocupa les institucions. Ens mullem en favor d'un Barça cooperatiu, insurgent i orgullós. 

WINSTON BOGARDE PRESIDENT REVOLUCIONARI DEL POBLE BLAUGRANA

14n VAGA GENERAL 
i 25n BOGARDISME A LES URNES.



Visita a les Illes. Sabem que Mallorca acull bogardistes de tot cor. La flor i nata del bogardisme té unes arrels molt profundes a la més gran de les Illes. El meravellós surfista madridista PEDRO RAMIS (l'home de les 1, 2, 3, 4...cares), la meravellosa i estimada LAURA LLOMPART, el meravellós lluitador XISCO i la meravellosa i itinerant dama misteriosa MARTA COMA. El bogardisme té cara mallorquina. Avui Mallorca ha rebut el torpediner de Tito Vilanova i el quadre de Michael Keaton-Caparrós ha fet de les seves amb un Messi que esclafa el mite Pelé. 2-4. Escac i mat. Barraca. El mapa de Mallorca està il·lustrat amb les figures dels nostres embaixadors a ultramar.


Avui hi ha hagut un triangle màgic entre el Llevant, Les Medes, Barcelona i Mallorca. Tenim el video!



El bogardisme ha viscut una tarda calenta en un bar atiborrat de seguidors i seguidores. Jordi Rovelló l'ha clavada com sempre i amb la contundència dels titans. Rovelló és l'Inversemblant Hulk i governa amb mà de ferro la sala.







Una tarda especial, la del molt estimat Hermano Ramon, que ha experimentat una levitació enmig del bar. El nostre frare volador ha tocat el sostre del Golden Corner.  








La Zepo ha tornat a exhibir la seva força lluint uniformes de guerriller centreamericà sota les instruccions d'un pletòric Xavi Puro Kalikenyo aparellat amb Andreu Nin recent arribats del maquis d'Abella.




El molt il·legal Madrid, s'arrossega vertiginós observant la classificació. Mourinho ja no compta ni per fer bromes. La resta de blancs es miren al mirall i comparteixen productes cosmètics.


dimecres, 7 de novembre del 2012

Alegria regada amb Whisky i Aromes de Montserrat



Gran festa del football a Glasgow. Nit de sardana-punk i de gaita-soul amb aroma de Champions. Dos equipassos oferint xerinol·la i gatzara a una afició descomunal, pel-roja, ratllada en verd i blanc i trufada de magisteri. 
Celtic 2, Barça 1. L'equip la toca i la re-toca. 

El pare Messi ensenya
al fill Thiaghetssi les arts de la bimba. 


Badji-Beri-Bimba -el crit dadà- a mansalva. Nit de glòria. Nit missatgera. Nit d'amistats renovades i corulles d'amor i germanor.  

Fotografia Gomelski-AEKK. Els entrenadors del Barça i del Celtic (Titospok i Lennon) festejant la gran nit del Football.

Escenes adobades de companyonia amb un nou soci de la Penya: L'irlandès O'Boggie, el nou friend de la colla bogardera.


Nit de Zepo 100%. Nit de Jordi Rovelló vestit de blanc i impartint càtedra des de la banda oculta del bar. Nit de gaites i alegria!

dissabte, 3 de novembre del 2012

EL RELLEU HA ARRIBAT , BENVINGUT THIAGO !!!

PARTIT POST-PART A CAN BARÇA I FEINA FETA DAVANT UN CELTA DE VIGO  (3-1) I QUE HA TINGUT LA SORT DE QUE MESSI NO HA DORMIT EN TOTA LA NIT JA QUE NO HA PARAT DE CANVIAR BOLQUERS AL QUE JA ES POT CONSIDERAR EL PROPER "BOTA D'OR" ,  AQUEST GRAN JUGADOR QUE SERÀ EL SEU FILL THIAGO MESSI ...

MOLTES FELICITATS A LA FAMÍLIA MESSI !!!

PERÒ ANEM A PAMS I OFERÏM EN EXCLUSIVA LES PRIMERES IMATGES DEL NADÓ I DE LES PRIMERES VISITES QUE HA REBUT A L' HOSPITAL CENTRAL BOGARDIÀ ...


BENVINGUT THIAGO !!!


LA REPRENTACIÓ BOGARDIANA FORMADA PER LA  NÚRIA FELIU, EL GENDARME DE FUNES , EL SAVI ERNESTO OLAÑETA I EL BOGARDER PREMIANENC "CORRECAMINS" HA ESTAT LA PRIMERA DE VISITAR AL NADÓ I LI HAN TRET LES PRIMERES RIALLES



EN THIAGO AMB LA PILOTA QUE LI HA REGALAT EL COMANDANT DE LA FLOTA BOGARDIANA ESPERIT D'ESNAOLA.


EL FELIÇ PARE AMB EL  DR. SBOBET DESPRÉS DEL PART


ELS NOUS PARES SORTINT DE L' HOSPITAL , FELICITATS !!!


EL FUTUR "BOTA D'OR"

I MENTRESTANT, AQUESTA IMATGE JA ESTÀ PRODUÏNT ELS PRIMERS EFECTES A L'EQUIP MÉS VIOLENT I TRAMPÓS DEL MÓN FUTBOLÍSTIC MUNDIAL




ANEM BÉ, MOLT BÉ ..........