PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 26 d’agost del 2012

SUPERCAMPIONS DE SUPERCOPA I LIDERS ABSOLUTS DE LA LLIGA. Football Calippo triomfant 100%.



DARRERA HORA UEFA
ANDREU INIESTA CONDECORAT.
CRISTIANO RONALDO HUMILIAT.

Coincidint amb el sorteig de la nova edició de la Champions (la que ens portarà una vegada més a la nostra llar de Wembley), s'ha atorgat el premi al millor jugador d'Europa al nostre Andreu Iniesta. El gomines Cristiano s'ha quedat amb un pam de nassos i ha expressat la seva incomoditat davant de tot el món. Les fotografies de l'arxiu Gomelski (AEKK) volen contribuir a retre homenatge a l'Andreu Iniesta i ens mostra la bonica imatge del dia a Montecarlo en companyia del ploramiques Ronaldo de la gomina. La segona fotografia mostra en Pedro Ramis quan li va estrenyer els cinc dits en presència del conegut activista dadaista bogardià  Lluís Bosch.



PER UN TUBO 
(primer de tot: Mireu el video)




SOM ELS JUSTOS CAMPIONS DE LA SUPERCOPA... I AIXÍ HO CELEBREM, AMB 10 TITANS DAMUNT LA GESPA D'UN CASINO IL·LEGAL PROPIETAT DE BANKIA-TÓNGUEZ



Ja hi tornem a ser. El Barça es proclama campió de la supercopa del regne d'Espanya en una doble eliminatòria que torna a posar les coses al seu lloc. El Barça implementa el joc efectiu hitchcockià i, com les bones cerveses, allí on va triomfa. Dadaisme, revolució, imaginació, seguretat, creació. 

El Vilanova Team arrassa el Real Madrid amb només 10 jugadors, planta cara, santifica el nou crack Aleix Cançó, retrata l'enemic, esmola les eines, toca la bimba segons l'escola Hugo Ball i renova el seu mestratge dirigint l'art de la bimba absoluta i relativa, parcial i integral, freda i calenta, artista i antiartista:
Bimba/Ball/Pilota/Bola/Esfèrica/Bossó




Els carrers s'han desfermat amb un poble corull de revolució i famèlic de justicia. Núria Feliu torna a ser la gran dama d'or brillant i incandescent que governa els carrers de Sants i Hostafrancs.

 
 Alguns bogarders com Kalikenyo i l'olimpista Suroski han aportat les millors estampes de la moda estival. Perfecte Bogarde Style!


El Barça de superMessi és la cara contrària del patètic Madrid de Mourinho, del presumit Cristiano i del pèrfid Florentónguez. El bogardisme catapulta el Barça fins a la clau de volta del firmament i la conjucció sideral de football i revolució dissenya un canvi de civilització en tota regla. 


La festa omple carrers i places. Mostrem fotografies realitzades per Janos Gomelski (AEKK) que il·lustren la felicitat de tot un poble. 



Conrad Canaló i Ernesto Olañeta celebren el títol al carrer. Connexió de savis catalans i del Bierzo.



El vampir Bayo és l'ombra letal del trist Ronaldo.



Esnaola, el protector naval de les Illes Medes exhibeix les inscripcions
 triomfals de la seva fragata cuirassada Bogardemkin.




Laura Llompart, Edgar, Martina Klein, Zel i la cuinera Anna, celebren el títol a La Cibeles.



Tenim el millor porter del món i punt.



L'ART DE TITO HITCHCOCK

Un joc fascinant basat en el "suspense". La matriu hitchcockiana del sistema Tito ha fet fortuna i diana davant de la sucursal navarresa del Real Madrid. 


El nou Barça triomfant (i guanyador in pectore de la lliga 2012-2013) exhibeix el seu joc thriller a can Osasuna Madridista i es transmuta en un graciós gelat Calippo llampant i excels. De vertigen i psicosi. No tenim aturador possible. Tito governa com cal. Sac lligat.



Maneta de punts en dos partits 
damunt de l'equip més violent del món.  
MANETA DE PUNTS, 
ESCOLA HITCHCOCK.



Problemes tècnics han causat una dispersió del bogardisme que s'ha disseminat per diversos indrets de la vila de Premià de Mar. Una part del bogardisme ha fet acte de presència a la vella seu de la penya (l'antic centre L'Amistat Obrera, avui burgesa) i ha plantat la bandera revolucionària gràcies a la gran tasca dels agents de la Zepo. Rebudes les instruccions pertinents, el trio de la Zepo ha entonat el nostre crit de guerra ("Bogarde, da-ba-da-ba-dà") al bellmig d'un territori comantx aliè al bogardisme. Els tres tenors, vestits a la Calippo Style, han catapultat el Barça fins tocar les excel·lències de la victòria. 1-2 davant d'un Osasuna Madridista animat per locutors anticulés. Joc pràctic i efectiu. Gelats multicolors per anar tancant l'agost. Calor i gel, amor i lluita. Bogardisme.





 A can Madriles, el tonguisme Tónguez 
exerceix la seva càtedra macabra
 i l'avorriment presideix l'antifutbol (o sigui, el "furbo").  
Però Getafe és una vila ufana i quan convé sega cadenes: Desfeta blanca al 100%. Fracàs estrepitós  del  cristianisme-mourinhisme. El Barça ja ha guanyat la lliga!  Al sac!




Cambrers: A riure!
Edició 2012- 2013 del PLE DE RIURE
 a tota vela!








El madridisme psicodèli·lic celebra la seva existència estival amb un espectacle damunt de les ones mallorquines: 
Tots els Ramis del planeta acompanyen el gran tauró en un joc insòlit de surfisme catatònic oceanogràfic i sideral.

Hem reflexionat i ho hem celebrat. BONES ONES!




dijous, 16 d’agost del 2012

TITO GOVERNA


El FC BARCELONA JUGA A FOOTBALL
DAVANT L'IL·LEGAL MADRID DE LES PATADES I EL TONGO ABSOLUT.
TITO GUANYA EL PRIMER ROUND 
DE LA SUPERCOPA OFTALMOLÒGICA


Videos de l'arxiu Janos Gomelski / AEKK. Alta violència blanca in fraganti.  

El FC Barcelona de Tito Vilanova noqueja a I'l·legal Madrid en el primer round de la copa oftalmològica 2012. Un quadre mourinhista ultraviolent i amb tretze jugadors al camp (11+Pichi Alonso+Bernat Soler) no ha pogut amb el mite Vilanova. Ull per ull. Avui han passat algunes coses interessants en el camp, al carrer i a l'interior del nostre bar. Domini absolut del Barça. Violència absoluta del Real Madrid. Un madridisme ultraradical en boca de Pichi Merengada Alonso i Bernat Bernabeu Soler. Que torni ARCADI ALIBÉS! El mestre!


TV3 té dos problemes. Catalunya té dos problemes: Pichi i Bernat. En un angle del corner del carrer Sant Antoni, membres de la Penya Bogarde han optat per girar l'esquena a les barbaritats de la combinació TV3-Real Madrid. 


TV3 ha perdut el nord i exerceix un madridisme extrem. Tornant al FOOTBALL, el Barça ha guanyat a l'equip més violent del món. 
Primer round. Madrid K.O. 3-2




 

Un any més el Real Madrid es queda amb un pam de nassos i no guanya el Gamper. Res de res. Impotència blanca. El trofeu més preuat es torna a resistir a les ambicions de Florentónguez i Mourinho. Res de res.
Nit de focs articials i d'exercicis oculars a can Barça preparant la musculació visual pensant en la supercopa. Football vibrant a l'estadi en un dels partits més bonics i complets que es recorden en molts anys. Els cracks de la Sampdoria només fan un gol als alevins del Barça. Anem molt bé! Un mini-Barça amb una mitjana d'edat de 14 anys planta cara a la poderosa Sampdoria genovesa subcampiona d'Europa 1992.

Llongueras, perruquer bogardià 100%, repassa la clepsa del nou fitxatge Aleix Cançó (ex-Alex Song). La foto del retratista Gomelski (AEKK) immortalitza la sessió de perruqueria realitzada a la barberia Mauri de Premià de Mar (el Maresme).


Una jornada potent i pletòrica d'esdeveniments. El bogardisme es mulla en l'escena internacional i assumeix l'asil polític del cap de Wikileaks, Julian Assange, i del camperol-alcalde Sánchez-Gordillo a les Illes Medes. Aquesta operació ha estat coordinada per l'ambaixadora bogardiana a les Illes Medes, camarada Zel, i compta amb la cobertura militar de l'Esperit d'Esnaola i la seva fragata cuirassada Bogardemkin. Els refugiats vesteixen la samarreta oficial del FC Barcelona i reben la visita dels intermediaris de l'UNESCO, els savis Ernesto Olañeta de Ponferrada i el català universal Conrad Canaló. El sindic Josep ha aixecat acta de la sessió. Tenim fotografies de tots els esdeveniments...


Fotografia AEKK-Gomelski: El sindic Josep, Sanchez-Gordillo, Julian Assange i l'embaixadora de Les Medes, la Zel, en roda de premsa urgent amb les illes afortunades al fons.

 Ernesto Olañeta, Julian Assange, Sanchez-Gordillo i Conrad Canaló


La portada del Periódico
 del dilluns 20-08-2012 
s'ha inspirat en el bogardisme.



 

Com diu Spock Culé: 

"FASCINATING!"



El cel de Tito Vilanova. 

Ha arribat la gran hora i el Barça ja s'ha proclamat campió de la lliga 2012-2013. El Barça de Tito Vilanova és celestial i reparteix manetes a dojo. El cel de Tito Vilanova ens ha portat una maneta (5-1) davant la poderosa Real Societat. El cel de Tito Vilanova ha rehabilitat el Mag asturià Villa. El cel de Tito Vilanova és el cel de Messi.  Som bogar-dadaistes i tenim el repte permanent de la victòria.


El bogardisme ha fet una entrada celestial. Els primers bogardistes de l'any ja s'han retratat davant del Marina Golden Corner de Premià de Mar.


Informem també de la reunió in-extremis del comitè executiu permanent de la barricada blaugrana: 
Aquesta nit s'han reunit Núria Feliu, Teresa Forcades, Zel i Maria Cristina i han proclamat el soviet cooperatiu i blaugrana de la comuna de Sants.


L'infern de Mourinho

Avui ha quedat prou clar que el Real Madrid haurà de lluitar per la permanència a primera. El València de Gago i Pellegrino ha desmuntat el mite Tónguez i seguim sense tenir notícies de Cristiano Ronaldo Pilota de Paper 2012.


La peli de l'estiu 2012

ALEIX CANÇÓ. EL DESENLLAÇ.



Reunits a l'hostal de la Vedella Grossa de Sant Celoni, els dirigents de la Penya Bogarde Henry To Sea i Engel Bauer Moore han estampat la seva signatura al costat de la del nou jugador del FC Barcelona, Alex Song

 Fotografia arxiu AEKK-Les Nostres Arrels. Autor Frank Lopes. 
En sèpia el gran Aleix Cançó interpretant un western dadaista.

El contracte inclou tres clausules draconianes que passem a desenvolupar:
Clausula 1: Alex Song canviarà el seu nom pel d'Aleix Cançó.
Clausula 2: Aleix Cançó es sotmetrà a diversos tractaments capilars supervisats pel mestre Llongueras.
Clausula 3: Aleix Cançó haurà de fer un stage cada trimestre de l'any a Abella (El Ripollès) on serà ensinistrat en matèria de marxisme, pesca, anarquisme, cuina catalana, tir, zen, dadaisme i art boletaire.

La fotografia de Janos Gomelski (Agència AEKK-Les Nostres Arrels) mostra el moment posterior a la signatura contractual davant de la sucursal de Perruqueries Llongueras-espai ecològic de Sant Celoni. D'esquerra a dreta: To Sea, Cançó i Moore.



UN BOGAR-DADA-ISME INFRANQUEJABLE.
HEM FITXAT HUGO BALL (HUG PILOTA). L'INVENTOR DEL FOOTBALL I DEL BALL DEL FANALET. 



El company March-Smart ens aporta un colossal video "made in Bereshit"
on es descriu el que ens espera....
Barça sense limits! Cliqueu la pantalleta, ja!



Primer de tot, novetats bogardianes des de les terres occitanes del Lot: La fotografia ens mostra un nou valor del bogardisme hexagonal. 
Maurice Lafayette, camperol resistent i personatge central del mercat de Figeac, ha donat el pas i aquí el tenim tot d'una peça estrenant la seva condició bogardiana. Maurice donarà molt de joc. Temps al temps. Gol a gol, Gogol!


L'arxiu fotogràfic Janos Gomelski (AEKK) segueix assortint-nos de bon material. Aquí tenim diverses instantànies de l'estiu maquinista del nostre màquis. A la foto superior tenim la Forcades "revisant" unes inofensives vies del tren d'alta velocitat. A la foto inferior tenim els germans Kalikenyo, March-Smart i Andreu Nin avançant entre muntanyes en el trajecte que uneix Abella del Ripollès i la Plaça Sant Jaume del cap i casal comtal.



I ara anem de cara a barraca. Tito Vilanova s'ha reunit amb les forces vives del bogardisme en el restaurant Ca l'Enric. Han compartit sessió preparatòria: Conrad Canaló, Eduard Antiartista, L'Esperit d'Esnaola, Al Lewis, Marta Coma,Lluis Bosch, Laura Llompart, Maurice Lafayette, Núria Feliu, el perruquer Llongueras i el Fakir Prados. Tot apunta a una reconversió del sistema de joc. Vilanova, lliure de Guardiola, apunta molt amunt



Apuntem más novetats: Lluís Bosch i Jordi de la Banyera han pujat un esglaó en l'organigrama tècnic del titisme. Ambdós bogardistes es sumen a la tripleta secreta de la Zepo bogardiana i integraran un quintet letal que assumirà les tasques de guàrdia pretoriana titista i vetllaran la banqueta blaugrana coincidint amb el clàssic de l'ull per ull que enfrontarà el millor equip del món contra l'equip més violent del mateix món. Renoi quin món aquest! Mare meva!


La fotografia inferior, obra del fotoperiodista Henry To Sea, ens mostra el gos Tobías i el Madridista fent guàrdia estival davant la Ciutat de la Justicia. El nostre madridista i el seu estimat gos han presentat un total de 200 querelles contra diversos membres de la Penya Bogarde. En poques hores tota la ciutat judicial funcionarà a tota vela i activarà els dossiers presentats. El bogardisme estarà ben representat per el seu sindic Josep i el nostre gos Togarde (que també apareix a la fotografia -vestit del Barça- i a una distància prudent del tandem maligne "madridista-Tobías"). Mare meva, quin tandem!


Aprofitem l'avinentesa per mostrar l'arribada a l'aeroport del Prat dels triomfals medallistes de la selecció nacional de les Illes Medes encapçalats per els mateixos atlètes que van obrir la memorable desfilada medenca en ocasió de la jornada inaugural. La tornada de Londres ha colapsat les carreteres que uneixen L'Escala i L'Estartit amb l'arxipelag medenc.
 


Dadà espera instruccions. El bogardisme la farà molt grossa. Observeu la foto. L'home del cucurutxo és l'infatigable Lord Demian. Mireu-lo reivindicant la figura d'Hugo Ball el dadaista superlatiu sildau. Esperem les seves consignes. El football i la revolució no s'expliquen sense un canvi cultural en tota regla. N'hi haurà per xupar-nos els dits. El banquet 2012-2013 està en bones mans.




I ara, a proposta del violinista Giancarlo Surós -recent medallista de rem en representació de la selecció medenca- us mostrem la foto de la collita Henrich Von Almarr corresponent al moment en que el virtuós violinista executa l'himne nacional de Les Illes Medes des de la seva flamant embarcació. També adjuntem el document sonor corresponent. Només cal clicar-lo i gaudir-lo in extremis.


Cliqueu atentament damunt d'aquest text i obtindreu l'himne de les Illes Medes: For-the Meda-Lady  king crimson - YouTube

Kalikenyo Jr. ens aporta un fotograma del video que ens remet a la tendra infantesa de Freddy Mercury...un bogarder més que caldrà tenir en compte pensant en noves batalles i escomeses.