PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 30 de gener del 2010

NI ELS TONGOS SETMANALS DEL REAL MADRID, NI EL TRAIDOR PICHI ALONSO, PODRAN TOMBAR AQUESTA LLIGA QUE ÉS DEFINITIVAMENT BLAUGRANA


Primer de tot, comencem per dir que Pichi Alonso s'ha convertit en el principal valedor del Real Madrid a casa nostra. Més avall explicarem els nostres arguments.

Pedrito. Pedrito vol dir gol. Pedrito és plaer. Pedrito mereix el regal més esperat. La Penya Bogarde regala una nit d'hotel a Pedrito en companyia de Monica Belucci. El nano mereix un bon detall.



La resta, com és sabut, és pa sucat amb oli. El Barça guanya la lliga dia a dia. Els amics asturians han fet un bon treball i han plantat cara. Estimem l'Sporting. Estimem la solidaritat astur-catalana. Gaudim!


I ara fem una petita incursió a les tenebres del mal joc i del mal viure. Viatgem a Galicia i presenciem el tongo de cada setmana. El Depor pateix la pluja de bitllets florentins que corren per passadissos i armaris de Riazor. El Pérez juga fort. Remena molt caler però és curt de mires. Les inversions florentines no belluguen el ceptre daurat de la lliga blaugrana.


La lliga és la gendarmeria blaugrana a tota pastilla! 0-1 a l'Sporting. Al sac i ben lligat.

I, per acabar, una enèssima comdemna a TV3. La tele catalana s'ha convertit en una màquina botiflera al servei del Real Madrid. Els fanatics de TV3 estan totalment lligats al Madrid. Pichi Alonso ha acabat dient, textualment, que "el Depor no hauria merescut empatar el partit".


Aquest personatge és el més fervent defensor del Real Madrid que hi ha a Catalunya i ho fa amb els calers del contribuent.

dissabte, 23 de gener del 2010

REAL VALLADOLID 0, LA GENDARMERIA BLAUGRANA I CAMPIONA 3


Fotografia d'agència EFE.

Louis de Funes, reunit amb el comitè de competició, presenta les proves de les agresions rebudes per Cristiano Ronaldo.



Fotografia de l'agència REUTERS.

Una nova i concluent prova de la brutalitat de l'acció de Cristiano Ronaldo damunt Louis de Funes.



DARRERA HORA.
TENIM LES PROVES.

HEM ENVIAT AQUESTA FOTOGRAFIA AL COMITÈ DE COMPETICIÓ.
PODEU OBSERVAR L'ACCIÓ VIOLENTA DE CRISTIANO RONALDO DAMUNT DEL FITXATGE D'HIVERN DEL BARÇA, LOUIS DE FUNES.

OBRIM DEBAT.

CONSIDEREU QUE AQUESTA ACCIÓ MEREIX TARJA GROGA O VERMELLA?
EN CAS QUE SIGUI VERMELLA, QUANS PARTITS DE SANCIÓ LI HAN DE CAURE?



DARRERA HORA

La Penya Barcelonista Winston Bogarde
es solidaritza amb el jugador Cristiano Ronaldo.


Lamentem que aquesta noble criatura sigui victima d'una persecució arbitral. Els enemics del bon futbol s'estan carregant aquest geni de la pilota.
Pobre noi. Un modest jugador, el rei de l'elegància esportiva,
un xicot senzill, un obrer del futbol, un model a seguir.


NO MEREIX TARJETA.


L'estimem!


Foto 1: La davantera blaugrana (Iniesta, Henry, Messi i Ibrahimovic) entrenant a la platja de Saint Tropez. Guardiola inaugura un nou sistema per preparar encontres amistosos. Abans de cada partit hi haurà concentració a la platja. Coses dels campions.



Foto 2. Heus aquí el Louis de Funes, el nostre gendarme, l'home que ha portat el nou titol. De Funes ens mostra a la fotografia el resultat exacte del partit amb el Real Valladolid: 0-3. Mireu les seves mans i centreu-vos en els seus dits.


Primer de tot, però, hem de fer una crítica als jugadors i a l'afició del Valladolid. Quan un equip guanya un títol -com és el cas del Barça que ja ha guanyat la present lliga- s'ha de fer el passadís. No fer el passadís és una manca d'esportivitat i de "señorío".

El partit ha estat maco, senzill, confortable. La gendarmeria blaugrana està molt ben entrenada. Guardiola ha tancat el serial del seu contracte. La nostra Penya aposta per un Guardiola entrenador, manager i president. Aquest és el nostre consell als socis en temps pre-electorals.




La figura de Dani Alves és un nou referent de la gendarmeria, a afegir al comandant Abidal. Messi ha fet el seu golet, Alves un altre golet i Xavi ha fet una tissora amb la gorra de caporal.



Som campions i ara ens esperen molts passadissos. Esperem que la resta de rivals -Madrid i Espanyol inclosos- facin els honors corresponents quan els toqui tastar el xarop blaugrana.

VISITEU URGENMENT AQUESTA ADREÇA:


http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com



dissabte, 16 de gener del 2010

LLIGA SENTENCIADA


(a la fotografia, Louis de Funes celebrant el tercer gol del Barça i el número 100 de Messi)

El Barça ha tornat a guanyar la lliga.

Sentència final. 4-0 al temible Sevilla. Henry ha tret la batuta, Pedrito ha estat el sacerdot de l'àrea i Messi -més messies que mai- ha marcat 101 gols. Menció a banda mereix Monsieur Abidal.


El gendarme Abidal està fent oblidar el millor gendarme de tots els temps, l'entranyable Louis de Funes. Així doncs, Abidal de Funes és el nou inspector de la gendarmeria blaugrana. La lliga 2010 està sentenciada. Ja podem anar a Canaletes.



Hores abans el Lehendakari Llorente fulminava la porteria de l'Iker Casillas i el cementiri blanc quedava definitivament sense opcions de lliga.



El Madrid -eliminat de la copa per l'Alcorcón- ara s'acomiada de la lliga. Sentenciada la lliga, el Barça gira full i apunta la Champions. L'horitzó inclou el Gamper i la xerinol·la no s'acaba.

Senzillament, una jornada de festa, una diada de jòia i una nit de glòria.


Hem guanyat la Lliga. Guardiola somriu i Pellegrini plora. Extraordinari. Un títol més.



Campions!

I ARA A CELEBRAR EL NOU TÍTOL AMB UNA VISITA A LA MILLOR BOTIGA DEL MÓN .
FEU COMANDES A LA NOSTRA WEB:

POSEU AQUESTA ADREÇA:

http://botigapenyabogarde.blogspot.com



diumenge, 10 de gener del 2010

SOL I NEU A LA LLIGA. BON CICLISME I NOUS REPTES SOBRE RODES GUANYADORES.




Que no ens vinguin amb sevillanes
de pa sucat amb oli.
El nostre repte és el Tour
(...i el Gamper)




Heus aqui el nostre club. El podium copat per molts colors blaugranes. És una mostra del poder de la nostra secció ciclista. El Tour és un dels grans objectius de la temporada 2009-2010.

Gent musculada. Esportistes lluitadors. Un equip perfecte. Mireu la jòia dels nostres colors dalt del pòdium. Això funciona. l'esperit poliesportiu dels xicots d'en Guardiola està a prova de punxades i "pájaras". L'esperit sevillà de la nostra secció sobre rodes. Un nou repte.



El Tour!



Els madridistes surten del Bernabeu després d'un partit il·legal que ha tornat a remoure l'indomable Florentino Pérez "el maletins".




Henry. El crack a les platges de les Canàries.


Lahore, Pakistan (agència Bogarde News).



Tarda i nit de neu i sol. Fred i calor. Tongo i art. Maletins i genialitats.

Aquesta dualitat ens perseguirà al llarg del 2010. Parlem primer del tongo polar. El partit R.Madrid-Mallorca ha estat il·legal. Quan neva en un estadi, ni els equips ni la pilota poden ser de color blanc. El Real Madrid ha vulnerat la normativa, ha jugat de blanc damunt la neu i -amb l'ajut habitual de tota la federació i dels col·legiats- ha guanyat de manera il·legal a un Mallorca inexistent que ha estat més "Real" Mallorca que mai. Als bogardencs ens cau bé Gregorio Manzano. Avui, però, els xicots de l'ensiamada han girat la vista a la pilota i l'il·legal Madrid ha gaudit d'una de les més grans trampes que s'han vist mai:





Jugar vestit de blanc damunt la neu és absolutament il·legal. Florentino ha tornat a jugar entre bambalines i despatxos. Aquest home no té limits.

I ara a parlar de futbol. El Barça ha estat una màquina desfermada. L'equip cohesionat entorn del seu lider, Thierry Henry, ha marcat la diferència. Un partit sense neu. Un partit legal. Un partit amb calor i bon futbol.




L'orquestra blaugrana dirigida per Herbert Von Henryjan ha estat un coet interplanetari. Puyol (aprofitant una ziga-zaga sense pilota del director Henry) ha fet un gol, Messi ha triplicat i -com ha de ser- Pedrito (PE-DRI-TO) ha rubricat amb un gol davant dels seus pares.




Sembla que Florentino ha pagat pasta gansa a la federació per adjudicar el gol del mestre Pedrito al defensor del Tenerife, Luna (aquest Pérez no deixa ni un detall per tal d'amargar les festes dels altres). Però seguim en el tema. Pedrito tenia els seus pares al davant.





Uns pares, els de Pedrito, que poden estar orgullosos d'haver portat al món al futur "pilota d'or" dels propers anys. Com cridava la mainada canària a l'Aeroport de Tenerife: "Pe-dri-to, Pe-dri-to, Pe-dri-to".

La neu i les il·legalitats han portat un nou eposodi de El Padrino al Bernabeu. El sol, la calor i el futbol han arribat a les Canàries de la mà de Thierry Henry i els seus.

Jornada per recordar. Entre el delicte d'uns i la divinitat d'uns altres. La vida és així. El futbol, també.





Des de Lahore, Pakistan, presidència de la Penya Bogarde.






PUBLICITAT:


FEU EL FAVOR DE VISITAR AQUEST ENLLAÇ I COMPREU COMPULSIVAMENT:

http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com




dissabte, 2 de gener del 2010

ARBITRATGE TONGO I PATADES A DOJO. COMENÇA L'ANY 2010. L'ANY DE LA PATADA. L'ANY DEL TONGO. L'ANY DELS MALETINS. ESPECIAL INFORMATIU DAKAR 2010


INFORMACIÓ ESPORTIVA. NIT D'EPIFANIA. 5/1/2010.


El motociclista español Marc Coma (KTM) ganó hoy la cuarta etapa del Rally Dakar Argentina Chile 2010, que continúa liderado en la tabla general por el francés Cyril Despres (KTM)

Coma ganó la etapa y sacó dos minutos a Casteau


Coma ganó la etapa y sacó dos minutos a Casteau


MÁS INFORMACIÓN


    * Briatore: "Mosley ha recogido todo lo que ha sembrado"

    * Se acorta la etapa del Dakar y Roma no tomará la salida


Agencias


Coma, tras malas actuaciones anteriores, dominó sin contrapeso la ruta cronometrada por el desierto chileno de Copiapó, navegando en 1:46:58 horas los 163 kilómetros de la prueba.


Coma, ganador de la versión 2009 de la prueba, superó de hecho por más de dos minutos a los franceses David Casteau de Sherco (1:49:02) y Cyril Despres (1:50:12).


El chileno Francisco "Chaleco" López de la escudería Aprilia cumplió su mejor actuación en la competencia y remató cuarto (1:52:04) en la categoría de motos, aunque aún lejos de las posiciones de avanzada. En la tabla general, Despres continuó al frente sin problemas, sumando 10:44:16 horas.


El francés Casteau quedó a 8:53 minutos y el portugués Helder Rodrigues de Yamaha a 23:45.Coma, pese al triunfo de hoy, está aún a 38:50 minutos de Despres, una distancia difícil de remontar en breve.La especial cronometrada de hoy, una de las más breves de la competencia, sirvió para que los equipos ajustarán sus máquinas a las condiciones arenosas del desierto.


Los próximos días, de hecho, los deportistas deberán atravesar trayectos cronometrados de hasta 600 kilómetros entre dunas, salares y zonas pedregosas, a veces hasta a 3.000 metros de altura.




Bon any 2010 a tota la clientela.

Primer de tot, ja sabeu, passeu per caixa i compreu productes Bogarde.

La nostra adreça: http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com


I ara intentarem parlar de futbol. El Barça i el Yellow Submarine han empatat. El Barça jugava a futbol i amb el segell habitual de la classe, l'art i l'espectacle. Davant nostre teniem un equip de picapedrers presidit per un industrial del totxo. Els picapedrers s'han passat la nit escalfant cames i peus. Patades i més patades. I qui hauria d'aturar el procés -l'arbitre- ha posat el que li toca fer quan es tracta de treballar per la competència.




Fidel als maletins, el col·legiat ha fet el que correspon a tot bon criat del tremible Florentino. Serà un any de patades, maletins, tongos i males maneres. És el preu que ha de pagar el nostre Barça per haver guanyat allò que tots sabem. Vist en positiu, avui ens hem emportat un puntet al sarró i, a més, hem entrenat a prova de cops. Estem entrenant per una setena copa. Que ningú ho dubti. La setena es diu Gamper i és el nostre principal objectiu per l'any que comença. La resta, ja ho veieu, és cosa de maletins, ponts aeris i encontres camuflats entre col·legiats i directius del Madrid a l'aeroport de Barajas.



L'any 2010 es juga als aeroports. Caldrà incrementar les mesures de control. Els maletins aniran plens de calers. Això es complica i nosaltres només podem aportar el que sabem. Només entenem de bon futbol. I per acabar el dissabte, no oblidem la nova victòria de la secció blaugrana de futbol manual. Uns i altres estan preparant una Epifania de mil parell de nassos. Benvinguts a la gran aventura del 2010.


Una pel·lícula de lladres i serenos. Esperem que guanyin els bons. Els dolents han de tastar els efectes de la més gran de les plagues de la Biblia esportiva. Que ens agafin confessats en temps d'Epifania.